Elevii scolii generale nr. 155 din Bucuresti au primit, drept cadouri de Craciun, pungi cu dulciuri si calendare cu chipul ministrului Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, scrie ziarul Gandul. Pe calendare apare si sloganul "I love B", inregistrat recent la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci de ministrul PDL. "Pentru toti copiii din colegiu am avut daruri, nu e politica", si-a explicat gestul liderul PDL Bucuresti si posibilul candidat al acestei formatiuni la alegerile pentru Primaria Capitalei din 2012.

Elena UdreaFoto: Agerpres

Elena Udrea spune ca scoala respectiva se afla in Colegiul electoral pe care ea il reprezinta in Parlament, insa nu este vorba despre campanie electorala.

"Am facut cadouri tuturor copiilor din colegiul meu", spune ministrul Dezvoltarii: "In niciun caz nu e campanie electorala, nici nu scrie "Votati Elena Udrea". Este in colegiul meu si pentru toti copiii am avut daruri, pentru cei batrani la fel".

Potrivit ziarului Gandul, Elena Udrea a depus recent la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci, cereri pentru inregistrarea a patru solganuri electorale: "EU Bucuresti" cu o inimioara (love) intre cele doua cuvinte, "EU iubesc Bucuresti", "EU iubesc Romania", "EU iubesc B".