Primarul Constantei, Radu Mazare, a acuzat-o miercuri pe Elena Udrea ca a ingropat turismul de pe litoral si a tinut sa-i felicite pe toti cetatenii care l-au votat pe presedintele Traian Basescu si pe "curtezana sa".

"Ii felicit pe toti cetatenii din Constanta care l-au votat pe dl. presedinte si pe curtezana lui", a spus el, la Antena 3.

In acest moment, a fost intrerupt de moderatoare, care a precizat ca respinge ideea de curtezana si l-a informat pe Mazare ca "tocmai ce ati facut-o pe doamna Udrea nici mai mult nici mai putin decat prostituata".

Radu Mazare, imbracat cu un sacou alb, cu dungi late rosii si negre, a precizat razand ca el se referea la termenul de curtezana ca provenind "de la curtea regelui".

In aceeasi emisiune a fost invitat si Florin Zamfir, cel care a inregistrat fostul brand de tara Land of Choice pe data de 30 aprilie, cu o zi inainte sa fie lansat oficial ca imnul turismului romanesc.

Acum, Florin Zamfir o acuza pe Elena Udrea ca a utilizat aceasta denumire pe plan international in ciuda faptului ca stia ca era inregistrata la OSIM, motiv pentru care a inaintat si o plangere in justitie.

El a precizat ca, in cazul in care va castiga procesul, va dona toti banii pentru sinistratii din Moldova.

Florin Zamfir a sustinut ca a anuntat la acel moment Ministerul Turismului ca vrea sa doneze folosinta brandului daca ministerul il va contacta si il va asigra ca il va folosi in interesul statului roman, dar nu a primit niciun telefon in acest sens.