Deputatul PDL Sever Voinescu scrie, pe blogul sau, ca liderul PSD Victor Ponta, "in sufletelul sau robust si roz", adora comunismul, dar in prestatia politica "pare a fi mai mult decat un comunist".

"Topaind voios prin politica, domnul Victor Ponta foloseste cuvinte fara sa le citeasca instructiunile de utilizare. Ma face fascist. Orbit de adoratia infantila pentru alde Che Guevara si dus de manuta prin istoria recenta a societatii romanesti de domnul Ion Iliescu, presedintele PSD habar n-are ce-i aia fascist si persista intr-o ratacire induiosatoare. Si ca sa nu lase nici un dubiu asupra confuziei in care se afla, domnul Ponta ma citeaza ca fascist alaturi de Adolf Hitler", scrie Voinescu pe blogul sau.

Deputatul PDL precizeaza ca Victor Ponta a spus despre el ca este fascist pentru ca a exprimat ingrijorarea de a vedea mitingul sindical de miercuri deturnat de subteranele politice.

"De unde ingrijorarea? Din declaratiile domnului Ponta. Si ale domnului Dragnea. De ce sa ne ingrijoreze ceea ce spune domnul Ponta? (Nimic insinuant in aceasta intrebare!) Pentru ca istoria partidului sau este incarcata - prea incarcata - in privinta manipularii politice a protestelor sindicale. Mineriadele anilor '90 si amestecul partidului domnului Ponta in aceste mineriade sunt fapte istorice certe. Multe alte greve au fost executate la ordin pesedist", mai scrie Voinescu.

El mentioneaza ca, "Slava Domnului, sindicatele au stiut sa organizeze excelent marele lor miting".

La P.S., Sever Voinescu scrie: "Ca sa-l lamuresc, totusi, pe domnul Ponta cum e cu Hitler si cu fascismul, ii spun ca relatia dintre diabolicul furher si fascism a fost similara cu relatia dintre domnia sa si comunism. In sufletul lui, Hitler era un admirator al fascismului, dar in actiunea politica a fost mult mai mult decat un fascist".