Niciun membru PDL nu mai are voie, incepand de vineri, sa participe la dezbaterile posturilor tv Antena 3 si Realitatea, "pana cand acestea vor reveni la o informare critica, dar corecta a opiniei publice", a decis, joi, conducerea centrala a democrat-liberalilor.

  • "Din respect pentru o informare corecta a cetatenilor, PDL a hotarat ca, incepand de maine (vineri, n. red) reprezentantii sai sa nu mai participe la emisiunile de dezbatere organizate de Antena 3 si Realitatea TV pana cand aceste posturi vor reveni la o informare critica, dar corecta a opiniei publice", a anuntat joi vicepresedintele democrat-liberal Gheorghe Flutur, citat de Agerpres.

Gheorghe Flutur a precizat, insa, ca toti jurnalistii, inclusiv cei de la posturile amintite, "vor fi in continuare bine primiti si se vor bucura de aceleasi relatii deschise intre membrii PDL si jurnalisti".

Premierul Emil Boc a acuzat, miercuri, cele doua posturi tv de faptul ca "dezinformeaza si denatureaza realitatea romaneasca", exprimandu-si astfel nemultumirea dupa ce Realitatea Tv a refuzat o interventie a purtatorului de cuvant al Executivului, Ioana Muntean.