Presedintele PNG George Becali si-a anuntat sambata, oficial, intrarea in cursa pentru alegerile prezidentiale din noiembrie. Becali a anuntat sambata ca a strans 270.000 de semnaturi si isi va depune candidatura pentru presedintia Romaniei, sub sloganul "credinta, nadejde si dragoste", relateaza NewsIn.

In ceea ce-i priveste pe contracandidati, Becali a comentat ca, pana in acest moment, considera ca principalul sau adversar este Mircea Geoana, pentru ca Traian Basescu nu si-a anuntat inca participarea la alegeri. "Daca nu candideaza Traian Basescu, iau in calcul intrarea in turul doi, nu vad cine ma poate invinge pe mine", a afirmat el, adaugand ca, in cazul candidaturii lui Basescu, estimeaza situarea pe locul trei.

"Cred ca-l pot bate pe Crin Antonescu", a sustinut el.

George Becali a fost reales, pe 18 iulie, in cadrul Congresului extraordinar al PNG-CD, presedinte al partidului, dupa ce a parasit formatiunea politica pe care a creat-o pentru a candida la alegerile europarlamentare pe lista PRM.

Becali a renuntat la conducerea PNG-CD in momentul in care a candidat pe lista PRM pentru europarlamentare. Becali este in prezent este europarlamentar independent.