Adrian Nastase anunta pe blogul sau ca a depus o plangere penala impotriva deputatului PDL Mihail Boldea. In plangerea adresata procurorului general Laura Codruta Kovesi, Nastase solicita "efectuarea urmaririi penale si trimiterea in judecata a domnului Mihail Boldea, deputat in Parlamentul Romaniei pentru infractiunea de denunt calomnios". Boldea il acuzase de subminarea economiei nationale in cazul privatizarii Sidex Galati, tot intr-o plangere penala.

Plangerea penala depusa de Adrian Nastase este o replica la plangerea penala formulata de deputatul PD-L Mihail Boldea in care liderul PSD era acuzat de subminarea economiei nationale si abuz.

In plangerea adresata Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie pe 18 august 2008, Boldea solicita procurorilor efectuarea de verificari penale cu privire la reprezentantii Guvernului si AVAS care au incheiat privatizarea SC SIDEX SA Galati, in anul 2001.

Boldea a declarat ca Nastase s-ar face vinovat de abuz in serviciu contra intereselor publice cu consecinte deosebit de grave si subminarea economiei nationale. Detalii despre plangerea depusa in 2008 de Boldea aici

"La momentul acela, anuntam ca voi depune, la randul meu, o plangere penala pentru savarsirea infractiunii de denunt calomnios, ceea ce am si facut", scrie Adrian Nastase pe blogul sau. Plangerea penala despusa de el poate fi descarcata aici