Deputatul PSD Aura Vasile a declarat, joi, ca va face plangere penala impotriva conducerii Camerei Deputatilor in legatura cu interceptarea ilegala a unei discutii din Comisia parlamentara de ancheta Udrea si o alta impotriva "celui care a impiedicat prezenta salariatilor MT la audierile din comisie", transmite Mediafax. Vasile a precizat ca va depune plangerea in numele sau personal si al colegilor sai din PSD din aceasta comisie parlamentara.

"Trebuie stabilit printr-o ancheta judiciara cine a facut acele inregistrari", a declarat Aura Vasile, care a precizat ca a inceput procedura pentru a face plangere penala dupa ce a vazut raportul secretarului general al Camerei Deputatilor, care arata ca interceptarea nu s-a facut cu aparatura din Camera. Ea a adaugat ca va sesiza si intamplarea legata de ratacirea unui document trimis de Ministerul Finantelor.

Ministrul Turismului Elena Udrea s-a prezentat, joi, la Comisia de ancheta privind cheltuielile de la MT, dar nu a ramas la audieri. Anterior sosirii la comisie, Udrea a fost la Parchetul ICCJ, unde a depus plangere impotriva membrilor Comisiei parlamentare, Ludovic Orban, Aura Vasile, Adriana Saftoiu, Claudiu Taga si Dumitru Chirita, pentru abuz si asociere in vederea comiterii de infractiuni.