Liderul liberal Crin Antonescu a declarat, sambata, ca vrea sa fie un altfel de presedinte decat Traian Basecu, adaugand ca PNL nu-si va face campanie electorala bazata pe "scandaluri si urlaturi", transmite Mediafax. Presedintele PNL a facut aceasta declaratie la Brasov, unde a participat la lucrarile Ligii Alesilor Locali.

Antonescu a declarat ca vrea sa fie un altfel de presedinte: "Sa-i lasam pe ei sa faca festivaluri, sa se impinga in fata altarelor cu preotii, iar noi sa le aratam ca se poate vorbi, actiona, comporta si altfel. Voi fi un alt model de presedinte al Romaniei. Nu trebuie sa racnesc ca sa puteti intelege ca vom castiga Presedintia".

Liderul liberal a spus ca o campanie electorala nu trebuie sa se transforme intr-un "concurs de scandaluri". "Romania sufera de prea mult scandal. Faptul ca Traian Basescu a interpretat modificat, mutilat, dupa bunul sau plac Constitutia si intelesul general a ceea ce inseamna presedinte al Romaniei, faptul ca a facut o institutie pentru un singur jucator nu inseamna ca trebuie sa fac la fel si eu. Presedintele trebuie sa respecte prevederile Constitutiei chiar daca nu sunt cele mai inspirate", a afirmat Antonescu.

Acesta a precizat ca partidul pe care il conduce trebuie sa arate romanilor ca se poate si altfel, iar liberalii nu se vor rezuma doar la a strange mana oamenilor si a poza cu ei, ci si de a le afla problemele.