"Avem o criza mondiala, dar avem si o criza a noastra. Avem o sursa de haos, o lipsa de solutii, si criza, domnilor, sunteti dumneavostra. Sa ne ajute Dumnezeu sa trecem peste aceasta criza", a afirmat, marti, liderul PNL, Crin Antonescu.

Referindu-se la posibila introducere, de catre Guvern, a impozitului forfetar, Crin Antonescu a afirmat ca "Daca dumneavostra ca Guvern, v-ar pune cineva sa aduceti bani de acasa pentru ca aveti deficit, v-ar placea?" El a reamintit ca PNL intentioneaza sa introduca o motiune de cenzura, in cazul in care Guvernul va adopta aceasta ordonanta.

Liderul PNL a adaugat ca Traian Basescu, Mircea Geoana si Emil Boc discuta despre "toate nenorocirile" economice avand doua puncte de referinta - criza mondiala si "greaua mostenire" a guvernarii PNL. "Cred ca e cazul sa incepeti sa observati si dumneavoastra ceea ce noi am observat de la bun inceput, ca noi nu avem o problema cu mostenirea, ci cu mostenitorii, ca nu avem atat o problema cu criza care exista pe plan mondial, ci cu criza care sunteti dumneavoastra insiva ca Guvern, care nu e generata de criza mondiala".