Dosarele lui Adrian Nastase au fost retrimise la Comisia juridica a Camerei Deputatilor

de Luminita Parvu     HotNews.ro
Duminică, 25 ianuarie 2009, 22:22 Actualitate | Politic


Adrian Nastase
Foto: AGERPRES
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, luni, sa retrimita cazul "Adrian Nastase" la Comisia juridica. Mai exact, conducerea Camerei a hotarat ca deputatii juristi sa analizeze scrisoarea si documentele aferente trimise de Procurorul General al Romaniei, Laura Codruta Kovesi si sa se pronunte daca este necesara refacerea raportului in dosarele Tamara si Zambaccian 2. Procurorul general al Romaniei a trimis la inceputul lunii ianuarie o scrisoare Camerei Deputatilor prin care solicita din nou avizul in cele doua dosare. Conform unor surse parlamentare, scrisoarea Codrutei Kovesi a venit insotita si de probe noi.

Decizia trimiterii dosarelor la Comia Juridica a fost luata cu 7 voturi pentru si 4 abtineri. UDMR si PNL s-au abtinut, iar PD-L si PSD au fost in favoarea retrimiterii dosarelor la Comisie. Astfel, deputatii juristi vor analiza daca documentele trimise de Procurorul General al Romaniei aduc informatii si date noi in cele doua dosare ale lui Nastase.

Conform unor surse din interiorul Comisiei Juridice, exista doua variante de decizie: fie comisia constata ca documentele trimise de Procurorul General aduc noutati in cele doua dosare si se reface raportul, fie documentele nu prezinta date noi si vechiul raport ramane neschimbat.

Adrian Nastase a declarat ca "dosarul este unul politic".

Pe baza solicitarii Procurorului General si, conform surselor Hotnews.ro, pe baza noilor probe venite de la procurori, deputatii din Biroul Permanent aveau doua variante: fie retrimiteau direct cele doua dosare la comisia juridica pentru analiza, fie lasau la atitudinea plenului Camerei, mai exact prin votul deputatilor ca dosarele Matusa Tamara si Zambaccian 2 sa se reintoarca la deputatii juristi. 

Presedintele comisiei juridice, Daniel Buda, a declarat saptamana trecuta ca exista posibilitatea ca deputatii juristi sa inainteze o noua recomandare plenului in privinta inceperii urmaririi penale a lui Adrian Nastase, dar totul depinde de decizia Biroului Permanent.

"Atata vreme cat actul nu a fost votat de plenul Camerei Deputatilor, Biroul Permanent sau plenul pot decide, pe baza noilor documente oferite de Procurorul general Kovesi, ca problema sa fie retrimisa comisiei care sa se pronunte din nou"

Conform procedurii parlamentare Biroul Permanent decide daca trimite sau nu documentele la comisia juridica pentru Raport. Deputatii juristi analizeaza documentele, eleaboreaza un raport favorabil sau negativ pentru inceperea urmaririi penale. Raportul are insa valoare de simpla recomandare catre plen. Deputatii pot tine cont de recomandarea comisiei sau pot schimba , prin vot, propunerea acesteia.

Acte din dosarul Nastase anulate de o comisie parlamentara

In august 2008 procurori au trimis Camerei Deputatilor dosarele Tamara si Zambaccian 2  solicitand avizul pentru inceperea urmarii penale a lui Adrian Nastase. Comisia juridica a Camerei a decis in septembrie ca probele si documetele trimise de procurori in ambele dosare sunt nule pe baza unei decizii a Inaltei Curti de Casatie si Justitie prin Sentinta penala nr. 650/2007 si prin Decizia nr. 228/2008.

Prin urmare, deputatii juristi au hotarat ca nu se justifica o solicitare a plenului pentru formularea unei cereri de urmarire penala, sugerand Biroului Permanent o recomandare de neincepere a urmaririi penale a lui Adrian Nastase.  

Pe 10 decembrie 2008 Biroul Permanent al Camerei, a decis, la recomandarea comisei juridice, sa solicite procurorilor noi probe in cele doua dosare pe motiv ca documentele pe baza carora s-a formulat raportul Comisiei juridice sunt nule.La vremea respectiva secretarul biroului Permanent declara ca daca procurori vin cu noi probe la dosare se reia analiza in cadrul comisiei juridice si, pe baza acestora, se poate da un aviz negativ sau pozitiv pentru inceperea urmarii penale.

Pe 9 ianuarie, procurorul general al Romaniei, Laura Codrut Kovesi a trimis Biroului Permanent o scrisoare prin care solicita in nou avizul pentru inceperea urmarii penale a lui Adrian Nastase. Conform surselor parlamentare, Kovesi ar fi atasat la scrisoare si noi probe si date juridice folositoare pentru cele doua dosare. Nu e clar insa la ce anume se refera aceste noi probe.

Scrisoarea lui Kovesi

Va inaintez alaturat copii ale inscrisurilor din dosarele nr. 68/P/2008 si 227/P/2006, pentru ca plenul Camerei Deputatilor sa se pronunte asupra sesizarilor Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie cu privire la formularea cererii de incepere a urmaririi penale impotriva deputatului NASTASE ADRIAN pentru savarsirea infractiunilor de dare de mita (...), luare de mita (...) si santaj(...)

"Argumentul care a justificat restituirea cauzelor, potrivit caruia Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie nu poate efectua acte premergatoare cu privire la savarsirea unei fapte prevazute de legea penala de catre un ministru parlamentar dupa stabilirea calitatii acestuia iar singura autoritate competenta sa efectueze cercetari cu privire la asemenea fapte este Camera Deputatilor, nu este concordant principiilor constitutionale referitoare la separarea puterilor in stat, iar aplicarea acestuia ar avea ca efect extinderea atributiilor autoritatii legislative in domeniul autoritatii judecatoresti", se arata in scrisoare.

Atributia de a se pronunta asupra sesizarilor Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie apartine in exclusivitate plenului Camerei Deputatilor, si  nu poate fi cenzurata de Biroul Permanent, care nu are printre atributiile reglementate de Regulament solutionarea sesizarilor referitoare la formularea cererii de incepere a urmaririi penale.

Parchetul a atasat, la aceasta scrisoare, "copii ale referatelor intocmite de catre procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, ale adreselor prin care s-au comunicat date suplimentare la solicitarea Comisiei Juridice din cadrul Camerei Deputatilor, si ale inscrisurilor din dosarele nr. 68/P/2008 si 227/P/2006", respectiv "Matusa Tamara" si "Zambaccian

 • In dosarul Zambaccian 2, Adrian Nastase este cercetat pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita si infractiunea conexa de santaj. Potrivit unui comunicat al DNA "in perioada 2002 - 2004, Adrian Nastase a primit de la Irina Paul Jianu, in mod repetat si in baza aceleiasi rezolutii infractionale, in scopul mentinerii acesteia in functia de inspector general de stat, foloase necuvenite estimate la 2.019.250.439 lei vechi, constand in contravaloarea unor bunuri achizitionate din Republica Populara Chineza, obligatii vamale si cheltuieli de transport corespunzatoare acestor bunuri si contravaloarea lucrarilor de tamplarie efectuate la un imobil".
 • In dosarul "Matusa Tamara", Adrian Nastase este acuzat de savarsirea infractiunii de dare de mita, constand in aceea ca, "in baza unei intelegeri anterioare cu Melinescu Ioan, a sustinut si determinat emiterea H.G. nr. 1399/30.12.2000, semnand-o in calitate de prim-ministru, prin care Melinescu Ioan a fost numit in functia de presedinte al Oficiului National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor, pentru a-l determina pe acesta sa faca un act ce intra in atributiile sale de serviciu si un act contrar acestor indatoriri, in scopul de a asigura clasarea unei lucrari ce o viza pe Nastase Daniela si a intra in posesia lucrarii", se arata intr-un  comunicat DNA.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

2978 vizualizari

 • +3 (5 voturi)    
  imaginea Romaniei in Germania... (Duminică, 25 ianuarie 2009, 22:47)

  taranistu [anonim]

  "Frankfurter Allgemeine Zeitung” (FAZ) analizează, vineri, într-un articol semnat de corespondentul pentru Europa de Est, Karl Peter-Schwartz, intitulat „Haită de lupi carpatini la putere”, lupta care se dă în aceste zile pentru preluarea puterii de către guvernarea PDL-PSD. „Puterea se împarte într-un nou mod la Bucureşti de când guvernează marea coaliţie dintre PDL şi PSD. Înainte, pe moştenitorii politici ai lui Ceauşescu îi unea ura faţă de preşedintele Băsescu, fostul ministru al Justiţiei Monica Macovei şi procurorul-şef Daniel Morar, numit de aceasta în fruntea Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Acum, când tocmai Băsescu le-a făcut posibilă reîntoarcerea la putere, postcomuniştii se aruncă unul împotriva altuia cu o ură ce aduce mai degrabă a haite de lupi carpatini decât a intrigi complicate de palat bizantin“, comentează ziarul german, citat de NewsIn.
 • -8 (10 voturi)    
  daca era altcineva (Duminică, 25 ianuarie 2009, 22:58)

  mihai [anonim]

  in spatele acestei porcarii eram de acord .dar licheaua securista , infractorul dovedit Bashina ?el face ordine in tzara? cata dreptate avea ziaristul de la AFZ .
  • +10 (10 voturi)    
   "Altcineva" a lipsit de la propria sa misiune (Duminică, 25 ianuarie 2009, 23:53)

   ratarea istorica [anonim] i-a raspuns lui mihai

   ISTORICA


   "Altcineva" in afara de basescu nu a putut - sau cand a putut nu a vrut, vezi cazul PNL - sa-i scoata din ISTORIE pe Nastase si pe Iliescu.
  • +7 (9 voturi)    
   e (Luni, 26 ianuarie 2009, 0:19)

   baronul stanganbuch [utilizator] i-a raspuns lui mihai

   FAZ, si nu AFZ, mai slugoiule. Esti prea agitat ca sa mai fii si atent? Oricum stapinul tau nastasica va fi condamnat in cele din urma, criza cere sacrificii.
   Cu putin noroc poate iti vei gasi alt stapin, totdeauna a fost nevoie de slugoi in Romania.
  • 0 (0 voturi)    
   am auzit ca Guantanamo se igenizeaza pentru el (Luni, 26 ianuarie 2009, 18:48)

   Iulius [anonim] i-a raspuns lui mihai

   ..mai turbatule mai, nu esti la curent cu nimic ,ca de obicei ! nu mai trupe lantul stifta liberala , stai cuminte ;Guantanamo va fi golit de teroristi pentru a primi cum se cuvine puscariasii romani:Nastase , Tariceanu ,Patriciu ,etc,etc etc
   tu nu vrei un loc la geam ?
 • +10 (12 voturi)    
  h (Luni, 26 ianuarie 2009, 0:04)

  me again [anonim]

  un mic pas pentru omenire, un pas mare pentru romania.
  urmarirea penala (si condamnarea) lui nastase.

  acest individ e lipsit de orice forma de respect fata de oamenii care au avut incredere in el, si in gasca lui de banditi. el inca mai are curajul (la fel si adrian paunescu...se pare ca e predestinat numele...adrian copilu minune) sa aiba pretentii la functii, in loc sa se ascunda in gaura de sarpe.

  oameni buni, incetati sa mai sustineti gasca de conducere pesedista. geoana mitrea batranul iliescu nastase.... CHIAR nu v-ati saturat de ei??? incredibil!

  bleahhhh
 • +7 (9 voturi)    
  ln (Luni, 26 ianuarie 2009, 0:09)

  adbk [anonim]

  incetati sa mai sustineti/votati gasca de banditi pesedista. CHIAR NU V-ATI SATURAT??? de geoana , nastase, batranul iliescu, mitrea si altii.

  chiar nu ne dam seama ca au dus de rapa tara; ei au permis cele mai mari hotii, luand parte totodata.

  acesti indivizi inca au nesimtirea sa apara public in loc sa se ascunda in gaura de sarpe.

  bleahh
  • +8 (8 voturi)    
   ai mai uitat cativa (Luni, 26 ianuarie 2009, 0:39)

   Raj Kapoor [anonim] i-a raspuns lui adbk

   Viorel Hrebengiuc, Dan Ioan Popescu, si care mai stiti, mai bagati. nu va sfiiti de Dinu Patriciu, Ion Tiriac, Dan Voiculescu, Attila Verestoy, mai bagati si voi...
   • +3 (3 voturi)    
    Si obsesia mea (Luni, 26 ianuarie 2009, 8:26)

    Un roman anonim [anonim] i-a raspuns lui Raj Kapoor

    Vanghelie, baronul sectorului batut de soarta V (adica 5), ajuns om de decizie in pdsr.
   • -2 (4 voturi)    
    altii (Luni, 26 ianuarie 2009, 11:36)

    tea_teea [utilizator] i-a raspuns lui Raj Kapoor

    Tata Base, nu? Flota era de aruncat? Dar Mihaileanu? Dar Videanu? Bordurile?
   • 0 (0 voturi)    
    Hrebe nu mai e corupt, e cu Frontu'... (Luni, 26 ianuarie 2009, 17:47)

    Vlad [anonim] i-a raspuns lui Raj Kapoor

    Hrebe e cu Frontu', la fel si Oprisan, Mazare...
 • +3 (5 voturi)    
  Astia si rusinea (Luni, 26 ianuarie 2009, 0:58)

  Lucianmotzul [anonim]

  Astia NU AU RUSINE au un tupeu fara egal Nastase ,Iliescu si toata adunatura asta de escroci si hoti,studiatile originile si veti intelege mai bine nu le pot scrie ca nu va fi publicat comentariul ,sa mai intimplat.Rusine televiziunilor si ziarelor care se mai demit sa le mai facapublicitate invitindui la emisiuni si ziare care mai scriu de ei, iar cei care se duc la vot si mai voteaza pt ei ,fata de astia nu mai am cuvinte.
 • +6 (6 voturi)    
  astept cu viu intreres (Luni, 26 ianuarie 2009, 1:27)

  eunuamid [utilizator]

  poate poate, de data asta chiar s-o intampal ceva!
  nu imi fac iluzii ca vreodata va exista justitie in romania
  dar sa faca si ei un sacrificiu, sa inchida gura poporului si sa ne mai potoleasca setea de justitie.
  Capul lui Nastase vrem!
 • +4 (6 voturi)    
  Bombo (Luni, 26 ianuarie 2009, 1:38)

  soagarul [anonim]

  Bombonel mai are o SANSA.....sa urmeze ex.lui
  Sorin Rosca S. jr. Bafta si sa nu îti tremure mîinile
  cu care ai furat, ar fi pacat sa te chinuiesti....!!!!
 • +4 (4 voturi)    
  alte probe? (Luni, 26 ianuarie 2009, 5:55)

  Criss [anonim]

  Marturisesc ca am ajuns la concluzia :"si ce daca se dezbat alte probe?",de foarte mult timp. Intrebarea pe care mi-o pun totusi este: presa nu s-a plictisit? Mare, descoperire, mare! Dar, e foarte sigur ca asta nu ne va lumina prea tare sau nu va aduce macar vreo tresarire pe fruntea d-nului "Bombonel " Nastase. S-a invatat deja cu vizitele la DNA si cred ca si-a facut si prieteni acolo de cand tot este invitat ( ca cercetat nu se poate spune).Oricum cred ca avem cel mai prost sistem juridic daca o tara intreaga stie ceva ce, la final, justitia declara ca nu exista si, mai ales, aceasta nu e in stare sa aduca dovezi. Face tone de dosare care se dovedesc in final...maculatura. Ne-am invatat cu "viciile de procedura" si incep sa cred ca orice roman ar putea deveni avocat fiindca, la o adica, daca greseste, apeleaza la viciul de procedura. As propune sa declaram pe tot teritoriul Romaniei "viciul de procedura" pentru toti marii "cercetati". Sa procedam ca si cu stergerea datoriilor. Adica...nu exista.
 • +3 (3 voturi)    
  irelevant (Luni, 26 ianuarie 2009, 9:12)

  roman [anonim]

  cele 2 dosare sunt joaca de copii, sunt irelevante.
  corect e sa se judece activitatea minsiteriala, daca scutirile de impozite care au favorizat companii private, dar si privatiozarile facute in cei 20 de ani (nu ma refer doar la dl adrian nastase) au fost corecte sau contra poporului roman.
 • +1 (1 vot)    
  mda (Luni, 26 ianuarie 2009, 9:49)

  liviu_ [utilizator]

  nu zic ca nastase n-a facut prostii...
  dar nu e singuru... de fapt e anchetat pentru ca devenea mai puternic decat isi doreau unii...
  nimeni nu o sa-l bage la puscarie, decat o sa-l termine politic...
  cum incepe nastase sa-si revina putin politic... cum hopa, inca un dosar...
 • -1 (3 voturi)    
  Nastase (Luni, 26 ianuarie 2009, 10:21)

  Nicu Albu [anonim]

  Citesc cu groaza comentariile si imi vine sa-mi iau lumea in cap: pana mai ieri cei ce il "belesc" pe Nastase l-ar fi pupat in /! Numai ca acum e la ananghie (se pare), si atunci de ce sa nu scuipe si ei. Par toti pdlisti (or fi sau nu?), pt ca toti sunt indignati de ce a facut Nastase, dar nu vad nici un coemntariu despre flota, casa dim Milaileanu, borduri, drumari. Toate or fi in regula in aceste afaceri? Sau ii vom da in cap si lui Basescu dupa ce nu va mai fi prersedinte? Asta ne deosebeste de adevaratii democrati: cat sunt mari sunt cei mai buni, cand nu mai sunt mari sunt infractori.
  • +2 (2 voturi)    
   voi nu v-ati plictisit... (Luni, 26 ianuarie 2009, 12:27)

   cosmin [anonim] i-a raspuns lui Nicu Albu

   ...de aceleasi vechi texte?!
   "flota, casa dim Milaileanu, borduri, drumari"
   la naiba, e timpul sa improspatati colectia...nu vedeti ca nastase si tariceanu nu stau pe loc, ei mereu au ceva nou in desaga cu furaciuni.
   base nu e in stare, in imaginatia voastra, sa mai fure ceva?!!..hai, va rog frumos, unpic de efort ca ramaneti de carutza...:)))
  • +3 (3 voturi)    
   Mon Cher-ule.... (Luni, 26 ianuarie 2009, 12:32)

   oh [utilizator] i-a raspuns lui Nicu Albu

   Ce legatura are sula cu prefectura? De cand poate AN sa isi "justifice" lipsa de responsabilitate in fatza legii doar pentru ca x a plantat borduri in loc de paduri? Asta nu e o scuza. Cel mult e similara cu " ba pe a ma-tii" . Responsabilitatea juridica ne revine fiecaruia in parte pentru propriile noastre fapte. SI nu exista nicio justificare pentru incalcarile pe care le facem atat timp cat avem capacitate deplina de exercitiu. Asa ca AN sa faca bine si sa se puna la dispozitia procurorilor, iar daca e NEVINOVAT in privinta acuzatiilor formulate impotriva sa, domnia sa are dreptul sa se apere. Ca de astia care se tot fofileaza e plina lumea. SI AN e ilustrul lor reprezentant.
 • -1 (1 vot)    
  ha ha (Luni, 26 ianuarie 2009, 11:22)

  didel [anonim]

  tara arde si baba se piaptana.se pare ca nu a-ti vazut oameni arsi la groapa de gunoi de la cluj.pacat ,slugi credincoase ale dazmatului politic pe care-l proslaviti.loviti in stanga pentru ca asa e la moda ,nu ca a-ti avea staif.oamenii mari nu se ocupa cu nimicuri .ha ha
 • +1 (1 vot)    
  Nastase adrian - un om obisnuit (1) (Luni, 26 ianuarie 2009, 12:50)

  alex [anonim]

  "Containerele conţineau instalaţii sanitare, precum vase wc, chiuvete, bideuri, căzi, pături, brazi de Crăciun, plăpumi, lenjeri de pat, biciclete, combine muzicale, aparate de curăţat scame, lanterne, tacâmuri, flori şi legume artificiale"
 • +1 (1 vot)    
  Nastase adrian - Un om obisnuit (2) (Luni, 26 ianuarie 2009, 12:51)

  alex [anonim]

  Conform declaraţiilor vamale de import, într-un alt transport, containerele conţineau
  "pămătufuri pentru şters maşina, armuri, coif, sacoşe din rafie, parchet negru, parchet roşu, piscine, paravane din lemn, statuete din bronz, covoare din mătase, prăjitoare de pânie şi pitici de grădină".
 • +1 (1 vot)    
  Nastase Adrian - Un om obisnuit (3) (Luni, 26 ianuarie 2009, 12:52)

  alex [anonim]

  Potrivit anchetatorilor, pe parcursul anchetei penale, Adrian Năstase s-a folosit de funcţie şi a încercat să influenţeze declaraţiile martorilor din dosar. Parte la acţiunea de intimidare a fost avocatul acestuia Aurel Ciobanu.
  Din acest motiv, procurorii DNA l-au ţinut pe Năstase sub supraveghere permanentă, iar convorbirile sale din biroul de la Camera Deputaţilor au fost chiar înregistrate.
 • +1 (1 vot)    
  Nastase Adrian - Un om obisnuit (4) (Luni, 26 ianuarie 2009, 12:55)

  alex [anonim]

  Rechizitoriu DNA:
  Discuţie între Adrian Năstase şi Octavian Creţu, patron societate comercială, cu privire la declaratiile date de fostul consul în China Ioan Păun:
  C.O.: Să ştiţi că... am vorbit.
  N.A.: Da.
  C.O: Am discutat...
  N:A.: Da (...)
  C.O.: Trebuia discutat... Ă... El s-a speriat pentru că Ciobanu... ă... i-a spus: Domnule, dar... Domnu Păun, nu v-aţi gândit dacă v-am scoate din ţară pentru câţiva ani? Serios!
  C.O: Pe cuvânt i-a spus treaba asta. Mi-a spus Pilu. El d-aia s-a speriat.
 • -1 (1 vot)    
  DE CE ???? (Luni, 26 ianuarie 2009, 13:16)

  Nicolae [anonim]

  De ce acum ???
  • +1 (1 vot)    
   Raspunsuri (Luni, 26 ianuarie 2009, 13:59)

   Alex [anonim] i-a raspuns lui Nicolae

   1. De ce nu ?
   2. Pentru ca niciodata nu e prea tarziu.
   3. Pentru ca de mult trebuia sa fie judecat.
   4. Pentru ca justitia trebuie sa se aplice si in cazul lui.
   5. Pentru ca A. Nastase sa isi poata proba, daca poate, IN JUSTITIE, nevinovatia.

   Si mai sunt cel putin inca o data pe atatea variante, toate veridice .
   • 0 (0 voturi)    
    mai micule prostanac (Luni, 26 ianuarie 2009, 17:42)

    comentator [anonim] i-a raspuns lui Alex

    asa gandesc toti inapoiatii:

    "5. Pentru ca A. Nastase sa isi poata proba, daca poate, IN JUSTITIE, nevinovatia."

    nu mai "naivule", justitia trebuie sa demonstreze ca AN este vinovat. probabil ai ai IP de pd-l sau cotroceni...
    • 0 (0 voturi)    
     Esti genial. Genial de prost. (Marţi, 27 ianuarie 2009, 12:01)

     Alex [anonim] i-a raspuns lui comentator

     tu nu stii ca numai in justitie se poate proba vinovatia sau nevinovatia cuiva? doar nastase si ceilalti aparatori ai mafiei credeti ca e de-ajuns sa apari la antene, la "tribunalul" securistilor.
   • 0 (0 voturi)    
    Justitia (Luni, 26 ianuarie 2009, 21:44)

    Nicolae [anonim] i-a raspuns lui Alex

    Au avut 6 ani !
    De ce acum ???
 • +1 (1 vot)    
  Nastase Adrian Un om obisnuit sa fure si sa scape (Luni, 26 ianuarie 2009, 13:37)

  alex [anonim]

  Dosarul lui Adrian Nastase nu este un simplu dosar politic, este un dosar BLOCAT POLITIC de mafia care, ce chestie ciudata, a aflat cum e sa nu poti dormi noaptea desi tu n-ai facut altceva decat sa talharesti ca sa furi si sa ucizi ca sa nu se afle adevarul.
  Si asa, clasa politica mafiota din Romania se semneaza, agresiv si arogant: Adrian Nastase, urmarit politic de dictatorul Basescu !
 • 0 (0 voturi)    
  satul (Luni, 26 ianuarie 2009, 19:15)

  gica [anonim]

  M-am saturat de circoteca parlamentara. De ce nu se duce in instanta daca e nevinovat si termina cu acest proces in sensul judecarii si lamuririi.
  Se face alba-neagra de atata vreme .
 • 0 (0 voturi)    
  LOJA 2 il sustine? (Luni, 26 ianuarie 2009, 20:42)

  free man [anonim]

  daca da, nici o sansa! daca nu, atunci primul caz de puscarie! Succese la mititica!
 • 0 (0 voturi)    
  nu, defaimarii intelectualilor autentici (Marţi, 27 ianuarie 2009, 13:39)

  un privitor [anonim]

  nu cred ca psd ajungea la 33% si ce sunt astazi daca nu se mobilizau si mobilizau dl nastase si dl mitrea. apoi sa nu uitam ce s-a realizat pe vremea cind erau ei activi la guvernare(premier, respectiv ministrul transporturilor) intre 2000-2004: nato, actele pt.ue, deschiderea granitelor, cornul si laptele, 400 sali de sport, autostrada buc-fetesti, autorizatii de transport international, oprire cadere si crestere 8%, it-istii opriri de a emigra prin renmunerare corespunzatoare, profesionalism, liniste fara scandaluri etc. in plus, dl nastase este un intelectual autentic, pregatit special ca om de stat. de aceea este atit de invidiat si urit de cei de tipul surogat, cu pregatire superficiala sau care nu le place cartea.sper, sa nu mai pierdem o personalitate valoroasa prin hatisurile intrigilor, dupa care sa ne plingem ca n-avem oameni de stat autentice.


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by