Liderul PDL, Emil Boc, l-a parafrazat, vineri, pe Cezar, inainte de a intra la negocierile cu PSD, el anuntand ca "zarurile au fost aruncate" atunci cand a fost intrebat daca democrat-liberalii mai pot negocia cu liberalii privind formula viitorului Guvern.

Presedintele PDL a sustinut, inaintea negocierilor cu PSD, ca "totul depinde de vointa politica" si ca solutia problemelor aparute in discutiile dintre social-democrati si democrat-liberali depinde de negocieri, relateaza Mediafax.

El a aratat ca respecta mandatul primit din partea Biroului Permanent National al PDL, care a cerut continuarea negocierilor cu UDMR si PSD.

Intrebat daca PDL mai poate negocia cu PNL formarea viitorului guvern, Boc a raspuns: "Stiti ce a spus Cezar cand a trecut Rubiconul? «Alea jacta est!» ( zarurile au fost aruncate, n.r.)".

O noua runda de negocieri intre conducerile PDL si PSD a inceput, vineri, la Senat, pe agenda discutiilor aflandu-se situatia cooptarii UDMR in formula guvernamentala si finalizarea programului de guvernare.