Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat marti ca el si alti lideri PSD sunt filati de "SRI si Doi si-un sfert" dar ca nu se sperie de aceste filaje, pentru ca PSD nu vinde "cocaina" si nici nu face "trafic de armanent", ci informeaza opinia publica despre afacerile lui Videanu, Negoita, Cornelia Cazacu, Golden Blitz, Tehnologica etc., "toate firmele PDL care iau sute de milioane de euro".

"Vreau sa-i rog pe factorii decidenti, si aici ma refer la Traian Basescu si primul-ministru, nu stiu daca vreunul dintre ei este sau nu implicat. S-ar putea sa aiba dansii dreptate si atunci vom raspunde conform legii, dar nu cred ca e normal ca SRI si "Doi si-un sfert" sa puna masini sa ma urmareasca si sa urmareasca lideri marcanti ai partidului, ba chiar mai mult pe oamenii care pleaca de la Cotroceni sa-i urmareasca pana in fata casei", a sustinut Marian Vanghelie, intr-o conferinta de presa, potrivit Mediafax.

Intrebat cum stie ca e vorba de cele doua servicii de informatii, Vanghelie a spus ca nu stie. "Banuiesc ca Bin Laden nu a venit in Romania", a mai adaugat liderul PSD, precizand ca "a verificat numerele Loganurilor care ii filau, constatand ca masinile respective utilizau numere false".

"Am incercat sa luam numere de masina si am observat ca nici nu exista. Am verificat proprietarii masinilor, am trimis oameni in fata blocurilor noaptea si am observat ca existau acolo, iar altele umblau prin Bucuresti cu acelasi numar de inmatriculare. E vorba de niste Dacii Logan..., si ii rog pe cei doi sefi de servicii, daca cumva au o problema cu PSD, cred ca e gresit. Poate ei nici nu stiu. Dar exista comisii de specialitate si vom verifica daca s-au facut aceste filaje si daca s-au cheltuit bani pentru a fi filate partidele politce", a apreciat liderul PSD.

Social-democratul a mai spus ca nu se sperie de aceste filaje, pentru ca PSD nu vinde "cocaina" si nici nu face "trafic de armanent", ci informeaza opinia publica despre afacerile lui Videanu, Negoita, Cornelia Cazacu, Golden Blitz, Tehnologica etc., "toate firmele PDL care iau sute de milioane de euro".