Daniela Dolha, candidatul USR-PLUS pentru funcția de primar la Câmpia Turzii a comis o gafă scriind că urmează să candideze la funcția de primar al municipiului Turda, potrivit Turda News.

HotNews.roFoto: Hotnews

Oficialii PNL Câmpia Turzii au depus o contestație în acest sens, la Judecătoria Turda, prin care solicită respingerea candidaturii, de vreme ce este menționat faptul că Daniela Dolha va candida pentru funcția de primar la Turda, dar cererea le+a fost respinsă.

”La o simplă lecturare a acestui document, validat de Biroul Electoral de Circumscripție nr. 2 Câmpia Turzii, se constată cu puterea evidenței că doamna Daniela Dolha a fost desemnată de către conducerea Alianței USRPLUS să candideze în municipiul Turda și nu în municipiul Câmpia Turzii. Apreciem că acest document exprimă voința indubitabilă a conducerii județene a formațiunii politice USR PLUS”, se menționează în contestația depusă de Sabin Ghemeș, în calitate de reprezentant al PNL Câmpia Turzii, care solicită ”respingerea acestei candidaturi”.

USR-PLUS Câmpia Turzii nu contesta grseala, dar spune c[solicitarea PNL a fost respinsa, iar candidatura Danielei Dolha este valida: "Referitor la materialul din data de 19 August publicat de ziarul Turdanews, în primul rând am dori să precizăm că Judecătoria Turda a respins contestația PNL împotriva candidatei Alianței USR PLUS, Daniela Dolha, așa cum era de așteptat. În opinia PNL Câmpia Turzii, e firesc să acuzi de incompetență, complet gratuit, pe singurul candidat ce într-adevăr propune o schimbare în sistemul politic actual la nivelul admin"