​Victor Ponta spune că planurile sale pentru București nu sunt făcute să o încurce pe Gabriela Firea, comentând însă că nu este „așa de încântat” încât să o susțină pe ea la Primărie.

HotNews.roFoto: Hotnews

Întrebat despre acuzațiile primariței potrivit cărora mutările Pro România au ca scop să o încurce pe ea în cursa pentru un nou mandat la București, Ponta a răspuns: „În general,prostii cred că noi trăim cu grija lor. Dna Firea e o persoană inteligentă și nu știu de ce are impresia că noi toți ne raportăm, ne trăim viața cu ce face ... Vreau ca Pro România să aibă o voce auzită în București Nu pot să spun că sunt așa de încântat încât las tot si o sustin pe ea”.

Liderul Pro România a susținut că nu va candida la Primărie, partidul având „o propunere mai bună”, pe care o va anunța în curând. El a negat că aceasta va fi în persoana lui Nicolae Bănicioiu.

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a declarat duminică seara, la Antena 3, că Alianţa Pro Bucureşti 2020, anunțată de Victor Ponta şi Robert Negoiţă, este una a răului şi că face jocul PNL şi USR.

„E o alianţă a răului, pentru că ei împreună doresc să omoare candidatul Gabriela Firea, primarul general Gabriela Firea, şi, dacă nu reuşesc, măcar vor să contribuie la destabilizarea mea şi să facă un mare serviciu celuilalt candidat. Fac jocul PNL şi USR”, a declarat Firea