​Colaborarea partidelor politice de dreapta în perspectiva alegerilor de anul acesta nu este un impediment pentru #stânga românească. Imaginați-vă la câte presiuni, la câte interese ascunse și la câte comenzi trebuie să răspundă candidații lor susținuți de noua camarilă politică de dreapta. Acest lucru ne oferă oportunitatea să prezentăm românilor diferențele dintre viziunile noastre, dar mai ales să oferim un răspuns puternic, serios și credibil. Să ne redefinim acțiunea politică și să fim partidul celor mulți, singurul partid cu adevărat de stânga”, a afirmat europarlamentarul PSD Victor Negrescu, pe pagina sa de Facebook.

Victor NegrescuFoto: Hotnews

”Marea majoritate a românilor se așteaptă de la noi să fim #responsabili, #umani și #coerenți. Nu discursul agresiv este soluția, ci forța argumentelor din discursul nostru. Cu Congres sau fără, putem acționa în #echipă, în direcția așteptată de români, ne putem prezenta viziunea pentru țară, o viziune coerentă, adaptată societății contemporane, putem arătă faptul că am dezvoltat comunitățile pe care le-am guvernat și că o putem face și mai bine pe #viitor, inclusiv acolo unde poate nu am reușit tot ce ne-am propus.

Pentru a urma o nouă cale, pentru a obține încrederea #cetățenilor la alegerile locale și parlamentare, este nevoie de #modernizarea partidului, de #profesionalizarea acțiunii noastre politice, de valorificarea potențialului existent în rândul membrilor și simpatizanților noștri. Dacă ne respectăm colegii, dacă ascultăm, dacă vom fi sinceri și fără teamă, dacă suntem cu toții bine intenționați, atunci avem o șansă să reconstruim partidul. Nu contează funcția pe care o ocupi, ci implicarea și ceea ce poți face pentru promovarea ideilor noastre politice și câștigarea alegerilor. Mulți din colegii noștri din teritoriu nu sunt interesați de componența Biroului Permanent sau a Comitetului Executiv. Ei sunt mai degrabă preocupați de ceea ce facem. Și eu sunt la fel”, a mai spus acesta.

Citește și comentează mai mult pe Pe Bloguri