Fostul ministru al Muncii Lia Olguța Vasilescu i-a transmis, sâmbătă, lui Victor Ponta ”să se uite în frigider”, pentru că acolo va găsi mesajele transmise de PSD-iști, după ce din cauza trădării lui, Partidul Social-Democrat, un partid de 40%, va ajunge în opoziție. Vasilescu i-a transmis și un mesaj făcând referire la fabula "Toporul și pădurea", de Grigore Alexandrescu.

Lia Olguta VasilescuFoto: Agerpres

”Tragic e altceva. Că un partid care a luat 20% trece la putere și un partid care a luat 40% trece în opoziție. Cum s-a întâmplat asta? Prin trădarea lui Victor Ponta, care ne spune că are sute de mesaje de la pesediști. Eu zic să se uite în frigider, că acolo vede mesajele noastre”, a spus Vasilescu în cadrul discursului ei la evenimentul de lansare a campaniei electorale pentru Cotroceni a Vioricăi Dăncilă.

Vasilescu a mai ținut să îi aducă aminte lui Ponta, ”dacă tot îi plac fabulele lui La Fontaine”, de fabula lui Grigore Alexandrescu "Toporul și Pădurea": ”Un bătrân merge să taie stejarii din pădure și nu poate pentru că toporul nu avea coadă, dar găsește un stejar dispus să dea din trunchiul său pentru a se face această coadă de topor”.