PSD i-a retras sprijinul politic lui Tudorel Toader / Vot în Cex: Eugen Nicolicea, susținut pentru ministerul Justiției / Cine vine în Guvern în locul lui Plumb și Intotero

de Luminita Pirvu     HotNews.ro
Miercuri, 17 aprilie 2019, 7:57 Actualitate | Politic


Dancila si Toader
Foto: Digi 24
PSD i-a retras sprijinul politic ministrului Justiției , Tudorel Toader, iar în locul acestuia a fost propus deputatul Eugen Nicolicea. Decizia vine după ce Toader a refuzat sistematic să adopte ordonanțele privind modificarea codurilor penale și contestația în anulare atât de necesare pentru Liviu Dragnea și PSD. Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, la finalul ședinței Comitetului Executiv, că așteaptă ca Tudorel Toader să demisioneze. De asemenea, s-a decis remanierea ministrilor Rovana Plumb și Natalia Intotero, în locul lor fiind propuși Oana Florea, respectiv Liviu Tit Brăiloiu.

Care este procedura în caz de remaniere:
 • Premierul trimite președintelui propunerea de revocare a ministrului și de numire a înlocuitorului
 • Președintele este cel care emite decretele de revocare și de numire a miniștrilor
 • Președintele poate refuza, motivat, o singură dată propunerea de numire, premierul fiind obligat să vină cu o altă propunere
 • Ca durată, procedura se poate prelungi. În cazul ultimei remanieri, președintele refuzând propunerile inițiale ale premierului care a fost nevoit să numească interimari pe posturile de la Dezvoltare și Transporturi. Numirea noilor miniștri a avut loc după 45 de zile, la expirarea interimatului.
Liviu Dragnea a declarat, la finalul CEx, că noul ministru al Justiției nu va trebui să se mai gândească la emiterea vreunei ordonanțe care să vizeze codurile penale, ci să se ocupe de buna funcționare a Justiției.

Întrebat dacă noul ministru al Justiției are ca primă atribuie emiterea ordonanței care să vizeze codurile penale, Liviu Dragnea a răspuns: "Nu mai e cazul pentru că a început dezbaterea parlamentară".

"Noul ministru trebuie să rezolve blocajele din ministerul Justiției cu privire la inițierea unor acte normative. Că acesta blocaje au fost din cauza dl. Toader sau nu, nu știm, dar vedem efectele. Și să se ocupe de starea bună a Justiției din România".

Premierul Viorica Dăncilă a confirmat, miercuri, decizia luată în ședința PSD de retragere a sprijinului politic pentru Tudorel Toader, anunțând că a fost votată în ședință demiterea acestuia și speră că decizia să fie dublată de demisie.

UPDATE 17:00 Toader, la discuții cu Tăriceanu, după ce PSD i-a retras sprijinul politic

UPDATE Liviu Dragnea - întrebat dacă noul ministrul al Justiției are sarcini să dea ordonanțele pe justiție: Nu, nu mai e cazul, a început procedura în Parlament.
 • Noul ministru în primul rând trebuie să rezolve blocajele legate de inițiative care țin de actul de guvernare. E primul lucru care i s-a cerut. În al doilea rând, să se ocupe de starea bună a justiției din România.
 • În CEX s-au exprimat foarte multe nemulțumiri la adresa lui Toader, un om pe care îl respect și l-am sprijinit. S-au acumulat nemulțumiri și supărări ale miniștrilor că se tot întârzia avizarea la minister și că a discutat foarte mult despre eventualitatea unor ordonanțe de urgență fără să facă nimic, lungind această discuție 3-4 luni. Acestea au fost nemulțumirile, a fost o decizie politică și de-asta suntem acum aici.
 • Întrebat de jurnaliști despre relația cu Dăncilă: Aveți informații proaste.
 • Au fost două opinii în CEX - 1: să se intre cu restructurarea Guvernului în Parlament, 2: varianta clasică, de remaniere, care a rămas și a fost votată.
 • Li s-a cerut miniștrilor ca în 45 de zile să vină cu organizarea ministerelor, să fie mai puțină șefime în județe.

UPDATE Viorica Dăncilă, după CEX
 • În urma nemulțumirilor colegilor, s-a votat demiterea domnului Toader, sper să fie dublată de o demisie. În mod normal, dânsul ar trebui să demisioneze. S-a votat și pentru înlocuirea Rovanei Plumb și a Nataliei Intotero,.

  Despre candidați - Oana Florea pentru Ministerul Fondurilor europene, Liviu Brăiloiu a fost propus pentru pentru Românii de Pretutindeni, iar Eugen Nicolicea pentru Ministerul Justiției.
Întrebată unde a greșit Toader:
 • S-a vorbit foarte mult despre justiție, a greșit când a spus că va face anumite lucruri și nu le-a finalizat. Au fost foarte multe acte normative la care nu a dat un răspuns sau a fost răspuns întârziat.

Întrebată despre Ordonanțele de Urgență cerute de PSD:
 • Pentru a adopta ordonanțele, trebuie să le am în guvern. Nu le-am avut. Pentru mine este importantă aplicarea programului de guvernare.
 • În programul de guvernare se spune că vom face dreptate până la capăt. Asta înseamnă că vom îndrepta nedreptățile. Nu văd de ce mai discutăm acest lucru, în ultima perioadă s-a vorbit numai despre justiție.
 • Vom discuta cu președintele, imediat ce ajung la Guvern voi avea o discuție telefonică su președintele și sper să facă aceste nominalizări, care sunt foarte importante. Eu merg pe faptul că președintele trebuie să dea dovadă de responsabilitate, este decizia premierului. Imediat ce ajung la Guvern îl voi suna pe președinte.
 • Astăzi voi avea o discuție cu Tudorel Toader și vom vedea ce decizie va lua dumnealui.
UPDATE 14:56 CEx a votat pentru propunerea lui Eugen Nicolicea la Justiție, a Oanei Florea la Fonduri Europene, în locul Rovanei Plumb, și Tit Brăiloiu la Românii de pretutindeni, în locul Nataliei Intotero.

UPDATE 14:33: CEx a decis retragerea sprijinului politic pentru ministrul Justiției

UPDATE 12.54 Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă au venit împreună în sala în care va avea loc ședința Comitetului Executiv al PSD, care era programată de la ora 12.00. Cei doi au avut discuții în biroul liderului PSD timp de aproape o oră și jumătate.


Întrebată despre remanierea guvernamentală și schimbarea ministrului Justiției, Viorica Dăncilă a răspuns: "Este un birou politic, vom decide în CEX. Sunt președinte exectiv al PSD, este normal să discut cu colegii de partid".

La rândul lui, Dragnea a fost întrebat despre absența lui Toader de la ședință, răspunzând: "Doar membrii PSD au fost chemați".

Liderul PSD a fost întrebat și dacă i-a cerut lui Toader demisia, răspunzând: "Eu nu am discutat așa ceva".


"Politica penală a unui guvern o face majoritatea parlamentară. Îl apreciem cu toții, dar politica penală o face majoritatea parlamentară, iar guvernul pune în aplicare politica alianței de la guvernare”, a spus Stănescu înaintea ședinței CEX.

UPDATE 12.15 Ecaterina Andronescu, ministrul Educației, a avut cuvinte de laudă despre Tudorel Toader, înainte de a intra în ședința PSD unde se decide dacă ministrul Justiției va mai fi menținut în funcție.

"Sunt situațiile legate de doamna Rovana Plumb și Intotero, care sunt pe liste și care teoretic pleacă", a spus ministrul Educației, Ecaterina Andronescu.

Întrebată de Tudorel Toder și activitatea sa, Andronescu a răspuns: "Eu mă uit la programul de învățământ și sunt atât de copleșită. Eu pe domnul ministru l-am văzut cu ochi de profesor, ca profesor și un profesionist".

UPDATE 12.14 Olguța Vasilescu, întrebată dacă Toader ar trebui să plece din Guvern: Din punctul meu de vedere, da

UPDATE 12.12 Ședința, programată pentru ora 12.00, nu a început. Dăncilă discută cu Dragnea, în biroul acestuia, de aproximativ 45 de minute. Tudorel Toader nu va participa la ședința Comitetului Executiv. Ministrul Justiției a declarat pentru HotNews.ro că la ședință participă doar miniștrii PSD.

UPDATE 12.10 Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, la începutul ședinței CEX, că trebuie făcută o analiză riguroasă înainte de a fi decisă o remaniere a Guvernului, pentru că "suntem în preajma alegerilor europarlamentare și nu pot fi luate decizii care să bulveresze viața politică". Legat de Tudorel Toader, el a evitat să răspundă concret dacă consideră că ar trebui sau nu înlocuit, spunând că, din punctul său de vedere, i se poate da o notă bună, dar că decizia o vor lua colegii săi.

"Tudorel Toader are o competență mult mai înaltă decât mine, dar sunt colegi în partid care au competență ce o depășește pe a domnului Toader", a declarat Buzatu.

El a mai spus, răspunzând întrebărilor, că premierul Dăncilă va răspunde în CEX de ce nu a promovat ordonanțele pe justiție cerute de PSD.

UPDATE 11.57 La sosirea la ședința CEX, liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan, s-a declarat nemulțumit de ministrul Justiției, însă a refuzat să răspundă dacă este de acord cu înlocuirea acestuia.

"Va fi o discuție extrem de serioasă în CEX. Ce a decis CCR legat de constituționalitatea articolelor de lege din Codurile penale trebuia să intre în vigoare în 45 de zile. Nu au intrat. Ministrul Justiției și Guvernul aveau o imensă responsabilitate", a declarat Oprișan, întrebat despre o evantuală decizie în CEX de schimbare din funcție a ministrului Justiției.

UPDATE 11.35 Premierul Viorica Dăncilă a ajuns la Parlament și a intrat în biroul liderului PSD, Liviu Dragnea. Ea nu a făcut nicio declarație.

UPDATE 10.25 Moțiunea contra ministrului justiției va fi dezbătută și votată începând cu ora 15.00, a decis miercuri dimineață Biroul Permanent al Senatului.

Comitetul Executiv al PSD se întrunește la Parlament începând cu ora 12.00, iar la ședință sunt invitați toți miniștrii cabinetului Dăncilă.

Întâlnirea are loc în contextul în care în interiorul partidului există o presiune puternică din partea lui Liviu Dragnea și a apropiațiilor acestuia asupra premierului Viorica Dăncilă, care nu dorește să-l remanieze pe ministrul Justiției.

De altfel, relația dintre Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea s-a răcit constant în ultima lună în urma refuzului adoptării ordonanțelor de urgență pe Codurile penale și contestația în anulare. Social-democrații consideră că Dăncilă l-a protejat pe ministrul Justiției și, alături de acesta, a refuzat să-și asume adoptarea ordonanțelor.

Tensiunea și presiunea la nivelul Guvernului a crescut în momentul în care Dragnea i-a cerut public premierului să ia o decizie în ceea ce privește înlocuirea lui Toader, iar aceasta nu a făcut-o.
 • Liviu Dragnea: "Ca membru al unui Guvern asumat de un partid mare, într-o perioadă destul de agitată exact din motivele astea false, nu poţi să te joci cu aşa ceva. Aici este vorba despre o responsabilitate foarte mare pe care trebuie să ţi-o asumi şi nu poţi să enunţi ceva după care să te joci cu enunţul, mai ales că sunt foarte sensibile. Asta este cea mai mare supărare. Nu are nimeni ceva cu domnul Toader personal, ba dimpotrivă, îi respect pregătirea. Nu discut altceva. Asta este marea supărare şi nu are rost să o ascund. Am spus-o şi dumnealui, am spus-o foarte cinstit şi fără patimă, fără ceartă (...) În ședința CEX nu va fi subiectul principal, dar, şi vreau să închei cu asta, eu personal am o foarte mare supărare".
Surse social-democrate au declarat pentru Hotnews.ro că în ședința CEX apropiații lui Dragnea își vor exprima nemulțumirile la adresa ministrului Justiției și vor cere retragerea sprijinului politic pentru el. Se așteaptă un vot de blam majoritar la adresa acestuia, iar premierul Viorica Dăncilă ar fi astfel nevoită să se supună și să îl demită. Dragnea se teme însă că Dăncilă ar putea refuza în continuare și, pentru a crește presiunea, social-democrații au pus pe ordinea de zi de miercuri de la Senat dezbaterea și adoptarea moțiunii simple împotriva lui Tudorel Toader.

Astfel, pentru a forța încă o dată demisia lui Toader, PSD a a convocat plenul la Senat miercuri, după ședința Comitetului Exectutiv. Strategia este ca senatorii PSD să pună presiune pe premier și să voteze moțiunea simplă împotriva ministrului Justiției, validând oficial retragerea sprjinului politic.

În funcție de modul în care se vor derula discuțiile în CEX, conducerea PSD vrea să propună Guvernului o reorganizare guvernamentală în locul remanierii, sub pretextul că doi dintre miniștri candidează la alegerile europarlamentare (Rovana Plumb și Natalia Intotero) și trebuie schimbați, iar alții au deranjat conducerea PSD.

Neoficial, sunt vehiculate pentru remanaiere numele lui Viorel Ștefan, vicepremier, George Ciamba, ministru delegat pentru afaceri europene, și Ioan Deneș, ministru al Apelor și Pădurilor.

Varianta reorganizării Guvernului este considerată mai simplă de PSD pentru că ar necesita un vot în Parlament și ar evita problema validări miniștrilor de către președintele Klaus Iohannis.

În acest moment, majoritatea PSD-ALDE are 240 de parlamentari , număr suficient având în vedere că pentru a trece o reorganizare este nevoie de jumătate plus unu din numărul mandatelor , mai exact 233.

De altfel, Liviu Dragnea a discutat marți, în biroul său, despre retragerea sprijinului politic lui Tudorel Toader și despre reorganizarea guvernamentală cu partenerul de Coaliție, Călin Popescu Tăriceanu. ALDE va merge alături de PSD în continuare și va susține decizile pe care social-democratii le vor lua în sedința CEX.

Potrivit surselor Hotnews.ro, Tăriceanu nu ar fi de acord cu dorințele lui Liviu Dragnea, dar este presat de cererea DNA de urmărire penală ținută de PSD în stand-by la Senat.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

32144 vizualizari

 • +41 (49 voturi)    
  Hoții se reorganizeaza. (Miercuri, 17 aprilie 2019, 9:08)

  Ochii_pe_voi [utilizator]

  E semn câ nu au furat cât si-au propus. Acum, dacă Justita e ca si inexistentâ si ii albește pe toti, urmeaza MAREA TAVALEALA - CIuma Roție psd+alde+udmr va distruge tot ce a mai rămas de distrus.
  • +27 (31 voturi)    
   Mabitch (Miercuri, 17 aprilie 2019, 10:58)

   Frank777 [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

   termenul desemneaza un individ total supus la modul cel mai imoral si grotesc al dependentei pe care un om il poate avea fata de un alt om -similar sclaviei. Termenul este folosit de americani in contextul relatiei proxenet-prostituata unde prostituata este supusa total proxenetului ca sclava si este numita mabitch. Iata ca Tudorel Toader nu vrea sa devina mabitch lui Dragnea.Spre deosebire de altii PSDisti si PSDiste de frunte care sunt mabitch la Dragnea. Decaderea morala din PSD este teribila si indivizii vor ramana in istorie ca personaje negative si decazute moral.
   • +22 (28 voturi)    
    Și dacă se joacă cu noi? (Miercuri, 17 aprilie 2019, 11:25)

    asavreau [utilizator] i-a raspuns lui Frank777

    Tudorel și-a făcut //datoria//față de PSD-ALDE și sau înțeles să fie curățat pentru a juca un rol ticălos,în continuare,în societatea civilă.Tudorel nu merită compătimit.A făcut tot ce au vrut PSD,Dragnea este absolvit de pedeapsă,mulți escroci au ieșit din pușcărie și nu sunt șanse să fie rejudecați.Nu are cine.Tudorel a distrus tot.Acum PSD-ALDE vor insista că sunt cinstiți,curați și vor cere să fim noi pedepsiți.Ei se curăță cu scuipat,noi suntem îngenunchiați,sictiriți,obosiți să mai protestăm.
    • +9 (17 voturi)    
     A modifica prin OUG (Miercuri, 17 aprilie 2019, 12:17)

     Frank777 [utilizator] i-a raspuns lui asavreau

     sau a nu modifica. Chestiune este a raspunderii. Guvernul nu a dorit sa isi asume raspunderea pentru ca ei raspund in fata legii. Parlamentarii nu raspund in fata legii asa cum scrie in Constitutie, pentru ce voteaza. Deci este ca cine face puscarie si cine nu face. Tudorel are instinct de conservare si nu este totusi un mabitch.
     • +5 (9 voturi)    
      din câte știu (Miercuri, 17 aprilie 2019, 15:01)

      nahir [utilizator] i-a raspuns lui Frank777

      o lege organică nu poate fi modificată prin OUG. Or asta îi zice gargamel hoțului dragnea. Că nu poate, nu că nu vrea. La gradul lui de slugărnicie, nu ar fi fost o problemă dacă nu l-ar paște pușcăria.
  • +4 (8 voturi)    
   omu asta (Miercuri, 17 aprilie 2019, 15:27)

   Dimijoarei_Obt [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

   are mutra de bolshevic sadea !
 • +25 (33 voturi)    
  of doamne (Miercuri, 17 aprilie 2019, 9:09)

  liviu_ [utilizator]

  sunt curios cat o sa mai poata ascunde dezastrul economic, politic, social, juridic fata de votantii psdisti pentur ca intr-un final si ei o sa vada ca totu se duce dracu...
  • +31 (35 voturi)    
   Crezi ca nu vad deja? (Miercuri, 17 aprilie 2019, 10:00)

   alibaba_zeul_meu [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

   Crezi ca le pasa?
   Crezi ca nu au aflat ca nu li s-au marit pensiile?
   Crezi ca nu au copii sau nepoti plecati in alte tari? Crezi ca le pasa de ei?


   Crezi ca toata discutia despre politica este diferita de cea cu "eu tin cu Dinamo si tu cu Steaua"?
  • +11 (11 voturi)    
   la infinit (Miercuri, 17 aprilie 2019, 16:08)

   alex34 [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

   or sa distruga tot, dar or sa urle toata ziua ca e de vina Iohannis, statul paralel sau ce-or mai inventa...
 • +9 (15 voturi)    
  Circul se reia. (Miercuri, 17 aprilie 2019, 9:15)

  Ioko [utilizator]

  Nu se va intampla nimica si totul e de imagine iar jocul care l-au urmarit nu a reusit pentru totul se invarte in jurul lui Dragnea iar ce nu au inteles PSD-istii e ca Dragmea nu poate sa se scape pe amnistie pentru ca nu e condamnat de ceva ca sa fie amnistiat in afara de primul proces cu suspendare asa ca o sa il amine pana da in dambla toti PSD-istii.
  CCR deja sunt in ilegalitate de se intreaba ce le vor face in momentul cand vor fi altii la putere asa ca stiu si ei ca deja au mers prea departe iar daca o mai fac inca o data lata va vi sfarsitul pentru ei si nu ii va mai scapa nici Isus pus presedinte la FSN scuze PSD si nu cred ca vor sa vada ce vor face ceilalti daca se incalca toate regulile nescrise.
  Iordache face o greseala elementara "NU PUI LA DISOZITIA DUSMANULUI ARME CARE SA LOVEASCA INAPOI IN TINE SI MAI DISTRACTICV SA SCHIMBI LUCRURI CARE TREBUIE SA RAMAN NESCHIMBATE PENTRU CA ACELASI LUCRU SE POATE INTAMPLA SI CAND NU ESTI LA PUTERE MAI ALES CA SUNT MAI MULTE DOSARE INCHISE SI NESOLUTIONATE DECAT DOSARE CU CONDAMNARI".....oare intelege baiatul asta ca orice ilegalitate se pedepsesste mai ales daca pui la dispozitie toate uneltele sa ajuti sa se faca asta?
  Tudorel nu va pleca nicaieri pentru ca ar fi moartea lui Tariceanu asa ca baiatul va juca la toate partile pana va fi lamurit de ii va lamuri pe toti.
  Iar lui Dragnea ii spunem doar un singur lucru "ai atras prea multa atentie si ai deranjat prea multi ca sa nu spunem ca amenintarile nu sunt vazute prea bine ca sa mai poti scapa" in rest totul e bine doar daca cred PSD-isitii ca PNL va prelua puterea ca sa poata dormi linistiti desi mi-e teama ca nu va fi asa iar Iohannis si-a vandut degeaba functia pentru ca CATEODATA E O GRESEALA FATALA SA CONCETREZI TOATA PUTEREA INTR-O SINGURA MANA IAR ACEST LUCRU IL VOR INVATA TOTI PE PIELEA LOR!
  Dancila e Dancila si nici nu conteaza daca pleaca sau sta ca oricum Iohannis va da alt Dancila pana vor reusii PSD ce si-au pus in cap!
 • +16 (20 voturi)    
  "Justitia suntem noi", asa ar trebui sa spuna (Miercuri, 17 aprilie 2019, 9:31)

  bigbrother [utilizator]

  nu sa se ascunda in spatele unor pretexe false sau inexistente. Au inceput de acum 2 ani sa puna justitia pe butuci, si-au arondat deja multe institutii, dau OUG fara consultari, sunteaza orice discutie in Parlament si se victimizeaza atunci cand sunt trasi de urechi.

  Asta e politicianul roman, un hot neprins (sau inca necondamnat definitiv) sau mai rau, un hot care devine presedintele unui partid, cum altfel, plin de borfasi. Cine crede ca lupul isi schimba naravul, a traiat degeaba pana azi.
 • +16 (20 voturi)    
  dracnea (Miercuri, 17 aprilie 2019, 10:10)

  Cata79 [utilizator]

  o sa inflacareze fanteziile la parnaie cu mustacioara lui

  i se strange rozeta....
 • +12 (16 voturi)    
  Toader si Dancila (Miercuri, 17 aprilie 2019, 10:14)

  anonimo [utilizator]

  Daca Dancila spune clar ca ea nu-l de mite pe Toader si daca el este demis ea isi da demisia impreuna cu el, Dragnea si echipa lui de mafioti este in rahat pana la gat ca nu or sa-si permita sa piarda prim ministrul. Iohannis nu va mai accepta nicicum un alt prim ministru de la PSD. Ar fi o mare minune ca Dancila sa procedeze asa, insa ii lipseste curajul. Dar poate ca macar sotul ei ii poate sugera.
  Dragnea vrea sa comaseze doua ministere pt ca asta ii permite sa numeasca un alt ministru alt justitiei cand e vorba de restructurare de guvern ca sa poata sa-l sunteze pe Iohannis. Cand e restructurare de guvern, nu mai au nevoie de acceptul lui Iohannis pt un alt ministru.
 • +13 (17 voturi)    
  LOL! (Miercuri, 17 aprilie 2019, 10:22)

  bogdanrech [utilizator]

  Nu pot să cred: ”Dragnea se teme însă că Dăncilă ar putea refuza”.
  • +11 (15 voturi)    
   Cine merge la puscarie (Miercuri, 17 aprilie 2019, 12:23)

   Frank777 [utilizator] i-a raspuns lui bogdanrech

   Dancila se simte folosita si stie ca Dragnea o foloseste si o arunca la gunoi.O sa zica Dragnea nu eu la guvern intrebati. Eu nu stiu nimic ...guvernul stie si e responsabil. Ce treaba am eu cu guvernul. Nici Valkov nu are treaba cu guvernul fiind onorific si deci intra in puscarie prostii si mabitch lui Dragnea. Cum spunea Dragnea la proces : Nu am stiut ca cele doua angajate vin la sediu PSD ...Telorman... ca eu veneam dupa ora 18.00 si sambata si credeam ca ele vin tata ataunci dupa orele de servici.Nu au stiut ca nu mergeau la servici si primeau salariu. Nu am stiut ca erau anagjate. Nu am stiut .... si s-a lepadat de mabitch si de sclavii pe care i-a vandut si tradat.
   • +13 (15 voturi)    
    am o singura remarca (Miercuri, 17 aprilie 2019, 14:52)

    Fu Thien Zbang [utilizator] i-a raspuns lui Frank777

    judetul este TELEMORMANUL si este recunoscut drept capitala Ro in ce priveste slugarnicia,prostitutia morala,incompetenta,parvenitismul,saracia oamenilor cinstiti,corecti,exact cum era olt pe vrenea lui ceausescu!
 • +8 (14 voturi)    
  toader e ministru propus de alde (Miercuri, 17 aprilie 2019, 14:41)

  Fu Thien Zbang [utilizator]

  ce face tariceanu?
  santajabilul tariceanu se vede prezidentiabil psd-alde!
  atat este de prost si de nenorocit!
  • +6 (8 voturi)    
   Il au la mana (Miercuri, 17 aprilie 2019, 15:58)

   2016 [utilizator] i-a raspuns lui Fu Thien Zbang

   cu cererea DNA care asteapta in Senat. Asta-i targul: Tradiceanu isi ia mainile de pe Buborel si Senatul va respinge cererea DNA. Daca se umfla muschii pe motociclist, sulatnul Dragneev ii arata pisica din sertar: cererea de urmarile penala de la DNA.
 • +7 (9 voturi)    
  pagubă-n (Miercuri, 17 aprilie 2019, 14:58)

  nahir [utilizator]

  ciuperci.
  Prostanii ăștia de pesedaci fac anunțul de parcă ar fi o mare victorie. Nu sunt în stare să vadă dincolo de marginea sacului furat.
 • +9 (11 voturi)    
  Spume (Miercuri, 17 aprilie 2019, 15:00)

  bogdanrech [utilizator]

  Ce înseamnă să fii slugă dar nu destul. Nicio prostituată nu se oprește la jumate. Tudorel nu a învățat că trebuie ”până la capăt”?
 • +11 (11 voturi)    
  Ideea e alta! (Miercuri, 17 aprilie 2019, 15:04)

  Martinezu [utilizator]

  Dragnea trage de fiecare data lozul castigator si de fiecare dat acand cade, cade in picioare.
  Nu cred sa mai scapam de el in urmatorii 20 de ani sau cat o mai trai. Ca iliescu!
 • +9 (11 voturi)    
  I think you realize this means WAR! (Miercuri, 17 aprilie 2019, 15:07)

  Metec [utilizator]

  "CEx a votat pentru propunerea lui Eugen Nicolicea la Justiție"...
  I rest my case.
  • +3 (3 voturi)    
   PSD are rezerve de ticăloși. (Miercuri, 17 aprilie 2019, 18:44)

   asavreau [utilizator] i-a raspuns lui Metec

   Pentru-ca România să fie o țară europeană civilizată PSD și ALDE trebuie să dispară din viața politică.Prin votul nostru este posibil.În PSD și ALDE sau adunat toți ticăloșii cu interese în a subordona justiția infractorilor.De fapt nu numai justiția,ci toate instituțiile,inclusiv cele strategice.
  • +2 (2 voturi)    
   ..." o nenorocire ... (Miercuri, 17 aprilie 2019, 19:00)

   Observatore [utilizator] i-a raspuns lui Metec

   ... nu vine nici o data singura " - vorba din batrini .
 • +5 (9 voturi)    
  chiar daca Toader are o virsta matura (Miercuri, 17 aprilie 2019, 15:08)

  Dizidentul [utilizator]

  poate astazi a realizat pentru ce anal-fabeti si-a stricat linistea doi ani, a pierdut poate prieteni si cum v-a fi privit de astazi? greu de spus "sluga?lingau?, dar omul toata viata invata, nu am avut si nu am respect si nici mila pentru un astfel de libidinos.
 • +10 (12 voturi)    
  daaaa (Miercuri, 17 aprilie 2019, 15:16)

  liviu_ [utilizator]

  nicolcea la justitie!!!
  hai cu articolu 7!
 • +14 (16 voturi)    
  Se pare ca o sa vina ziua (Miercuri, 17 aprilie 2019, 15:20)

  un_bun_cetatean [utilizator]

  in care o sa ne fie dor de Buborel. De el mi-e scarba, de Nicolicea mi-e groaza :|
 • +10 (12 voturi)    
  justitia acaparate de fosti militieni (Miercuri, 17 aprilie 2019, 15:26)

  clint [utilizator]

  vai de noi cu nicolicea - militian ( dupa vorba, dupa port ) cu dreptul facut la seral pe la o particulara care sare sa il scape pe fiul de militian de puscarie...
  • +2 (2 voturi)    
   nu are preagatirea necesara (Miercuri, 17 aprilie 2019, 17:50)

   Dodel540 [utilizator] i-a raspuns lui clint

   Nicolicea nu are pregatirea juridica necesara pentru a fi ministru. Punct.
   Propunerea asta nu va trece niciodata de Iohannis.
   Mai grav ar fi sa fie numit serban niculae zis si sexanal.
 • +8 (8 voturi)    
  mda (Miercuri, 17 aprilie 2019, 16:05)

  liviu_ [utilizator]

  mai pana la urma asta meritam...
  cand o sa se dubleze infractionalitatea, inflatia si deficitu o sa dam vina pe ue....
 • +10 (10 voturi)    
  ... (Miercuri, 17 aprilie 2019, 16:06)

  placutesuedeze [utilizator]

  constat cu surprinsă oroare ca înca sîntem în case...
  puteți începe să faceți provizii, va urma o iarnă lungă, iar alimentele luate pe cartelă vor fi întotdeauna insuficiente.
  iar peste cîțiva ani, o să le puteți povesti nepotilor, cum nu v-ati imaginat că situația se va înrăutăți într-atît!
 • +8 (8 voturi)    
  Un tractorist cu Facultate prin Plic (Miercuri, 17 aprilie 2019, 16:21)

  Parzivall [utilizator]

  De la distanta, ajunge sa legifereze in Romania. E un Vis Urat sau o Realitate Degenerata???
 • +6 (6 voturi)    
  Informatii utile (Miercuri, 17 aprilie 2019, 16:22)

  ber [utilizator]

  despre Tit Liviu Brailoiu; cititi aici!
  https://medium.com/ghelme-looking-for-trouble/un-magar-doi-magari-niste-magari-6737746e0c38
  Oriunde ai cauta cv-ul lui, gasesti numai nebuloase.
  Ofera numai date imprecise, incomplete si exista multe goluri.
  • +1 (1 vot)    
   Daca (Miercuri, 17 aprilie 2019, 18:35)

   Cetateanu [utilizator] i-a raspuns lui ber

   Daca gasesti la unul din membrii de frunte PSD, si mai ales ai guvernului, un CV clar cu date clare (de la liceu incoace) dau o bere. Niste japite de capuse infestati cu toti virusii posibili (Lyme, encefalita etc) pe care le-au transmis societatii si economiei.
 • +11 (11 voturi)    
  Brailoiu... (Miercuri, 17 aprilie 2019, 16:24)

  Prostu' satului [utilizator]

  ... e cumva ala care-i mai porc chiar si decat Nicolae (da, stiu, e greu de imaginat asa ceva...), sau confund eu suinele intre ele?
  Oricum, la cat de mult ii iubeste pesedeaua pe romanii din strainatate, postul asta ar trebui numit minister pentru lupta impotriva romanilor de pretutindeni.
 • +2 (2 voturi)    
  Tudorel este iepurat de Dracnea (Miercuri, 17 aprilie 2019, 16:58)

  Victor Micea [utilizator]

  Amuzant - pentru standardele PSD Tudorel nu e destul de ticalos, trebuie o jigodie mai mare - Nicolicea ! Dracnea nu se mai multumeste cu secaturi si poltroni, are nevoie de descreierati autentici, mustind de ura, pentru a-si dobori dusmanul, justitia din Romania.
 • +2 (2 voturi)    
  sosit-a vremea ievaluarii! (Miercuri, 17 aprilie 2019, 17:29)

  trandafil [utilizator]

  eu o singura intrebare as avea: tudorele, crezi ca a meritat?
 • +2 (2 voturi)    
  Era clar (Miercuri, 17 aprilie 2019, 17:43)

  Nyk1 [utilizator]

  Că PSDul va ajunge aici. Singura alternativă ar fi fost să-l nominalizeze pe Iordache în locul lui Nicolixea.
 • +2 (2 voturi)    
  Din lac in puț (Miercuri, 17 aprilie 2019, 19:01)

  spirache [utilizator]

  De la alunecosul, monotonul și oarecum școlitul Toader, la brutalul, agresivul, primitivul și deloc școlitul Nicolicea. Va fi interesant. Poporul a votat, poporul este suveran. Multumim, popor român!
 • +2 (2 voturi)    
  mai bine de atat nu se poate! (Miercuri, 17 aprilie 2019, 20:22)

  revo [utilizator]

  daaaa, excelenta propunerea pentru Justitie! Eu cred ca d-na Vasilica este in al saptelea cer de fericire : in sfarsit, va avea alaturi de ea pe cineva foarte bine pregatit, o adevarata eminenta cenusie a dreptului, competent, dedicat, muncitor pana la epuizare, un luptator curajos cu statul de drept, implicat trup si suflet in atingerea maretelor teluri ale Mafiei PSD-ALDE-UDMR de distrugere din temelii a Statului Roman, neinfricat si de neoprit!
  In sfarsit i s-a luat o piatra de pe inima d-nei Vasilica: se va face dreptate pana la capat!
 • +2 (2 voturi)    
  nicolicea (Miercuri, 17 aprilie 2019, 21:49)

  nicknolteanu [utilizator]

  cica a plecat intr-o seara la Herculane , turist ,si a venit a doua zi dimineata duhnind a vodca , dar , jurist.
  Macar pe 26 mai iesiti la vot , va rog !!!!!!
 • +2 (2 voturi)    
  A ajuns i-evaluarea si la Tudorel (Joi, 18 aprilie 2019, 1:47)

  John_english [utilizator]

  ce credea el, ca scapă?

  :)))


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by