Vicepreședintele Camerei Deputaților Florin Iordache (PSD) va depune o plângere împotriva protestatarilor #Rezist care au lipit recent mesaje obscene pe poarta garajului său.

„Am consultat un avocat și zilele acestea voi depune, fără problemă. Avocatul lucrează și nu știu dacă azi sau la începutul săptămânii viitoare se depune”, a declarat vineri, pentru Mediafax, deputatul PSD Florin Iordache, întrebat dacă a depus o plângere împotriva protestatarilor #Rezist care au lipit mesaje obscene pe poarta casei.

Un grup de protestatari, între care Mălin Bot și Marian Ceaușescu, au mers, sâmbătă la locuința deputatului Florin Iordache și au vandalizat poarta garajului său și pe cea de la intrarea în curtea casei. Protestatarii au lipit mai multe afișe cu mesaje obscene acestea fiind, spun ei într-un video realizat la fața locului, reacție la semnele obscene pe care Florin Iordache le-a arătat Opoziției în plenul Parlamentului.

„El ne-a arătat, noi vrem să îi arătăm mai multe”, au spus aceștia.

Protestul a avut loc după ce, în ședința de plen din 14 noiembrie a Camerei Deputaților, Iordache le-a arătat unor parlamentari degetele mijlocii în timp ce cobora de la pupitru.

Protestatarii au fost amendați cu câte 300 de lei.