Deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa a atacat-o suburban joi, în timpul dezbaterilor deputaţilor pe Codul administrativ, pe Elena Udrea, sugerând că aceasta a practicat „cea mai veche meserie din lume”.

Nicolae BacalbasaFoto: cdep.ro

"În ceea ce priveşte reprezentantul domnlui Băsescu (Eugen Tomac - n.r.) vorbind aici, parcă i-au furat portofelul, apoi să mă ierte cu Elena Udrea pe care Băsescu a vrut să o bage pe gâtul naţiunii ca preşedinte de republică, hai să fim serioşi. Orice profesie a făcut doamna înainte şi chiar dacă cea mai veche profesie din lume, toate profesiile sunt onorabile. La nivelul cultural, că are sânge în instalaţie, dar nivelul cultural l-am văzut. Dar fiţi şi dumneavoastră serios, e Parlamentul României", a spus deputatul PSD Bacalbaşa.

În 20 iunie, Nicolae Bacalbașa a fost condus de jandarmi prin Parcul Izvor către stația de metrou, în timpul unui protest la Palatul Parlamentului, în huiduielile câtorva protestatari care i-au strigat „Rușine! Rușine!” și „Nu scăpați!”.

În imaginile surprinse se puteau vedea cel puțin 10 jandarmi care îl protejau.

Nu este pentru prima dată când Bacalbașa trece printre protestatari. În seara în care s-au votat modificările la Codul de Procedură Penală, deputatul PSD a făcut același lucru, însă atunci manifestanții nu l-au urmărit decât până la intrarea în Parcul Izvor.