Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, spune ca asteapta de la ministrul Justitiei sa isi faca datoria, referindu-se la conferinta de presa pe care Tudorel Toader a anuntat-o pentru ziua de joi, scrie Agerpres. De asemenea, Badalau a subliniat ca este "convins" ca Toader "e un ministru bun al Justitiei, atat timp cat noi il sprijinim".

Niculae BadalauFoto: Facebook - Niculae Badalau

Intrebat, la Parlament, ce asteptari are de la ministrul Justitiei, Badalau a spus: "Sa respecte legea. Asta inseamna ca dl ministru este un ministru al guvernului nostru. Noi in campania electorala am promis ca vom elimina abuzurile si dl ministru trebuie sa respecte legea si sa faca ceea ce are scris in fisa postului. Inteleg ca dansul analizeaza cu intelepciune, cu maturitate, nu e o decizie usoara si trebuie sa aiba toate informatiile".

Liderul social-democrat sustine ca nu poate el sa spuna daca este posibila remanierea lui Toader din Guvern. "Nu cred ca pot sa spun eu lucrul asta, dar eu sunt convins ca e un ministru bun al Justitiei, atat timp cat noi il sprijinim, si ca face lucruri bune", a declarat Badalau, intrebat, la finalul sedintei BPN al PSD, daca este posibila remanierea lui Tudorel Toader din Executiv.