Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

Raspunsul lui Tariceanu pentru Iohannis: Ati fost ales de "statul paralel" sa castigati alegerile pentru ca sunteti santajabil cu dosare penale

de RH     HotNews.ro
Joi, 2 noiembrie 2017, 19:06 Actualitate | Politic

Calin Popescu Tariceanu
Foto: Agerpres
Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a reactionat joi la declaratiile presedintelui Klaus Iohannis, care spusese intr-o conferinta de presa ca "se creeaza cateodata impresia ca e putin obsedat". Tariceanu spune intr-o scrisoare deschisa ca Iohannis a fost ales de "statul paralel sa castige alegerile pentru ca ar fi santajabil cu dosare penale.

"Ați afirmat azi că în România nu există nici forțe oculte, nici forțe subterane și nici stat paralel. Ba există, domnule președinte, iar dumneavoastră sunteți produsul acestor forțe, având rolul de a executa întocmai și la timp planurile oculte ale <<statului paralel>>", mai scrie Tariceanu, care adauga ca "eu nu sunt timorat nici de dosarele pe care le fabrică la comandă zeloasa dumneavoastră colaboratoare, Codruța Kovesi, și nici de alte instrumente utilizate de ”statul paralel” pentru arestarea, compromiterea, chiar condamnarea sau îndepărtarea din viața publică a adversarilor dvs. politici".

Scrisoarea integrala a lui Calin Popescu Tariceanu:

Domnule președinte Klaus Iohannis,

 
Încep prin a exprima regretul meu cu privire la atacul pe care l-ați lansat azi la adresa mea ca președinte al Senatului, total nepotrivit pentru demnitatea unui președinte al țării, atât ca limbaj, cât și ca argumentație. Această manieră de exprimare publică devoalează starea dumneavoastră de nervozitate pe care pot s-o înțeleg, dar nu pot s-o accept, stare generată de o serie de adevăruri despre domnia voastră care nu vă convin, dar care au devenit notorii și pe care le-am reiterat opiniei publice zilele trecute. Sunt adevăruri pe care nu mulți îndrăznesc să le prezinte în public de teama unor represalii pe bază de dosare și cătușe. Ei bine, eu nu sunt timorat nici de dosarele pe care le fabrică la comandă zeloasa dumneavoastră colaboratoare, Codruța Kovesi, și nici de alte instrumente utilizate de ”statul paralel” pentru arestarea, compromiterea, chiar condamnarea sau îndepărtarea din viața publică a adversarilor dvs. politici.

Concret. Ați afirmat azi că în România nu există nici forțe oculte, nici forțe subterane și nici stat paralel. Ba există, domnule președinte, iar dumneavoastră sunteți produsul acestor forțe, având rolul de a executa întocmai și la timp planurile oculte ale ”statului paralel”. Doar nu vă închipuiți că ați câștigat alegerile din 2014 pentru inexistente merite politice sau pentru ilegalitățile comise în calitate de primar al Sibiului. Nu. Ați fost ales de ”statul paralel” să câștigați alegerile pentru că sunteți șantajabil cu dosare penale și, deci, ușor de manevrat de cei care controlează cu adevărat ”statul paralel”. Când e vorba despre adversari politici, termenul dvs. preferat este: ”penal”. Ce adjectiv credeți că vi s-ar potrivi după ce s-a dovedit că familia dvs. a obținut prin fals și uz de fals niște spații locative valoroase la Sibiu în perioada când erați primar?

Afirmația mea, că ”statul paralel” există, se bazează pe foarte multele dezvăluiri extrem de concrete, cu subiect și predicat, făcute de personaje care au cunoscut din interior mecanismele malefice ale sistemului. Dezvăluirile au fost făcute cu ocazia audierilor din comisiile parlamentare abilitate și au devenit notorii prin intermediul presei. În lipsă de argumente și nedorind ca opinia publică să afle mai multe, ați ales metoda absurdă a negării evidenței și, în plus, ați refuzat ca, în calitate de șef al CSAT, să luaţi masuri faţă de faptele grave prezentate la Parlament, deși aveați obligația s-o faceți.

Ați spus despre mine că am obsesii declarative cu privire la ”statul paralel”, care ar fi apărut după ce procurorii m-au deferit Justiției. În realitate, lucrurile stau exact invers. Criticile mele consecvente cu privire la practicile abuzive ale DNA, SRI din perioada Maior-Coldea, într-un cuvânt ale ”statului paralel”, sunt cauza care a dus la fabricarea unui dosar împotriva mea și nu efectul. În plus, vă reamintesc că aceste critici publice sunt făcute cu multă vreme în urmă, de circa 3 ani. ”Statul paralel”, pe care cu onor îl patronați, a încercat ca și în alte cazuri să mă reducă la tăcere, dar, ce să vezi, rețeta n-a reușit.

Cu referire la persoana mea, ați mai afirmat că ”nu fac bine politicii”. Aveți dreptate, nu fac bine politicii promovate de dvs. Aveți dreptul să exprimați un punct de vedere, dar de același drept mă bucur și eu. Ca urmare, pentru că legile Justiției se află pe ordinea de zi a Parlamentului, o să împărtășesc părerea mea cu privire la acest subiect, ca să se vadă cine nu face bine politicii.

Domnule președinte, dorința dvs., clar exprimată în declarații oficiale, este ca lucrurile să rămână în Justiție așa cum sunt acum. Sunteți mulțumit de activitatea DNA sub conducerea Laurei Kovesi, nu vă deranjează toate abuzurile dovedite, nu vă deranjează încălcarea brutală a drepturilor omului etc. Țineți neapărat să fiți în continuare cel care numește în funcții pe șefii marilor Parchete și ai ÎCCJ, ca să puteți controla Justiția. Aceasta în pofida declarațiilor prin care pretindeți că vreți o Justiție independentă de politic. Poziția dvs. pe această temă este cea mai convingătoare dovadă că nu doriți o Justiție independentă, ci una controlată chiar de domnia voastră în sprijinul perpetuării mecanismelor ”statului paralel”. Fără acest "stat paralel”, nu aveți nici o șansă să supraviețuiți politic.

În februarie 2016, am depus la Parlament un proiect de lege prin care propuneam ca șefii marilor Parchete și ai ÎCCJ să fie numiți de CSM și nu de vreun factor politic, cum este președintele României. Prin acest proiect de lege am vrut o independență reală a Justiției, dar v-ați împotrivit public. Pe de o parte declarați că aveți încredere în CSM, dar pe de altă parte, nu vreți să cedați controlul asupra Justiției. Această atitudine duplicitară chiar face rău politicii.

Nu în ultimul rând, vă atrag atenția asupra unei alte afirmații pe care ați făcut-o astăzi, prin care v-ați exprimat public împotriva unei decizii a Curții Constituționale referitoare la introducerea unui prag privind abuzul în serviciu. În ultimii ani s-a impus o cutumă necesară la nivelul liderilor politici de a nu politiza deciziile CCR prin critici publice. Este o cutumă pe care am respectat-o pentru că respect Constituția. Dumneavoastră ați încălcat-o și, mai grav, alimentați un curent de opinie conform căruia  deciziile CCR și Constituția se respectă doar atunci când servesc intereselor proprii. Se induce astfel percepția că deciziile Curții Constituționale sunt facultative, că pot fi puse la îndoială și, deci, că legea fundamentală a statului poate fi pusă la îndoială.

Vă promit, domnule președinte, că, în ciuda faptului că nu fac bine politicii promovate de dvs., mă voi lupta în continuare împreună cu toți oamenii de bună credință pentru demantelarea ”statului paralel”, pentru aflarea adevărului despre mecanismele acestui sistem și a participanților la uzurparea puterii alese democratic la alegeri.
9905 vizualizari

 • +88 (102 voturi)    
  Ha ha ha (Joi, 2 noiembrie 2017, 19:12)

  nlln [utilizator]

  Eu l-am ales pe Johannis.
  Eu sunt statul paralel!

  Am aflat in sfarsit!!!
  • +29 (29 voturi)    
   Si . . . . (Joi, 2 noiembrie 2017, 20:57)

   Vali Cel Batran [utilizator] i-a raspuns lui nlln

   . . . . eu!
  • -28 (32 voturi)    
   matale l'ai votat (Joi, 2 noiembrie 2017, 21:02)

   nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui nlln

   de ales, l'au ales ei. adica cei ce'au numarat voturile. :)
   pe vorba tatucului.

   as fi curios sa stiu daca in sedinta de la grivco, cand a fost propus herr klauz ca prim ministru, premierul de la grvco, cum i'a ramas numele de cod, daca atunci a fost si mototciceanu la sezatoare organizata de varan, si daca a fost pentru.

   si ma bucur ca n'a tzinut la base, ca dupa cum arata la cotrocesti, la viktoria adormea in sedintele de guvern. rezista mai putin ca grindeanu. :)
  • +31 (31 voturi)    
   Statul Paralel vs Statul de drept (Joi, 2 noiembrie 2017, 21:11)

   Boham [utilizator] i-a raspuns lui nlln

   Am inteles de ce tot repeta PENALII din PSD & co acest slogan cu 'statul paralel'...pt ca ei sunt de fapt STATUL PARALEL, ei sunt statul paralel care traiesc din banii nostri si sunt cercetati de JUSTITIE

   exista statul oamenilor normali care traiesc din munca si care nu sunt penali si exista statul PARALEL al penalilor
  • +22 (26 voturi)    
   Divortzene... (Joi, 2 noiembrie 2017, 23:04)

   mariusssss [utilizator] i-a raspuns lui nlln

   ...de ce umbli neimbalsamat pe strada la ora asta? Nu ti-am zis sa nu mai latri de Halloween? Acum aduc lopata!
 • +63 (73 voturi)    
  Vreau lamuriri suplimentare. (Joi, 2 noiembrie 2017, 19:12)

  asavreau [utilizator]

  Tariceanu din ce stat face parte?Daca vorbeste de stat paralel inseamna ca se autodenunta ca facand o politica impotriva Statului Roman.Consider ca Presedintele este reprezentantul Statului Roman iar Tariceanu facand parte din alt stat,submineaza autoritatea Statului Roman.
 • +54 (62 voturi)    
  verdict (Joi, 2 noiembrie 2017, 19:14)

  Dimijoarei_Obt [utilizator]

  Tarfaceanu e posedat !
 • +57 (65 voturi)    
  Tariceanu paranoiceanu (Joi, 2 noiembrie 2017, 19:15)

  BobMuller [utilizator]

  Auzi Taricene, du-te pe la psihiatru ca ai dat-o rau in Fox News/Sputnik.

  Toata lumea stie ca esti un hot de 3 parale, dar pe bune, chiar ai luat-o razna.

  Atunci cand ai semnat tzeapa cu Sterling, parca mai aveai 2 neuroni la locul lor, dar in ritmul asta te va lua DNA in duba capitonata.
 • -26 (48 voturi)    
  Foarte corect (Joi, 2 noiembrie 2017, 19:15)

  CalinMircea [utilizator]

  Dar, ca întotdeauna, adevărul deranjează cel mai mult, mai ales pe susținătorii sistemului securisto-mafiot. Noroc că sunt tot mai puțini.
  • +11 (19 voturi)    
   Mai putini (Joi, 2 noiembrie 2017, 23:11)

   Ochii_pe_voi [utilizator] i-a raspuns lui CalinMircea

   Tu esti unul din mafiotii securisti.
 • +40 (46 voturi)    
  .... (Joi, 2 noiembrie 2017, 19:15)

  tirolez [utilizator]

  Ce-au astia, au turbat? Si Serban Nicolae si mai sunt cativa. Le-au pus stapanii sula in coaste?
 • +48 (54 voturi)    
  boshorigene, (Joi, 2 noiembrie 2017, 19:16)

  gatsby [utilizator]

  tu ai fost ales de prostime! o fosila ca tine trebuie impaiata si expusa la Antipa!
 • +35 (41 voturi)    
  Ne lasati? (Joi, 2 noiembrie 2017, 19:17)

  mitg [utilizator]

  Mai bine nu poluati seara cu declaratiile mizerabilului.
 • +40 (46 voturi)    
  Prostul daca nu-i fudul... (Joi, 2 noiembrie 2017, 19:17)

  LiviuX [utilizator]

  Trebiua sa comenteze, ca de ce sa nu-si arate prostia. Si eu care credeam ca eu si ceilalti alegatori l-au votat. Dar ca sa vezi, nu noi, ci altii dintr-un univers si stat paralel. Oare mortii lui dragnea erau tot din statul paralel, si acum e suparat ca nu i-a iesit cum vroia?
 • +42 (50 voturi)    
  Tariceanule (Joi, 2 noiembrie 2017, 19:20)

  Coco_papagal [utilizator]

  statul paralel..adica cam 70% din votanti va sta in spatele presedintelui si d‘nei K. De spatele tau se vor ingriji in primavara gardienii.
 • +33 (39 voturi)    
  asta (Joi, 2 noiembrie 2017, 19:22)

  nea_caisa [utilizator]

  ii prajit rau de tot :)))
 • +45 (51 voturi)    
  dati-i (Joi, 2 noiembrie 2017, 19:25)

  nahir [utilizator]

  doua perechi de palme lui tradiceanu, poate se trezeste din senilitatea acuta de care da dovada.
  Johannis a fost ales de 6.288.769 de romani. despre ce stat paralel vorbeste el? ala in care el crede ca e chiar politician onest si nu o lichea mincinoasa anchetata pentru sperjur?
 • +40 (46 voturi)    
  hopa! (Joi, 2 noiembrie 2017, 19:25)

  anion [utilizator]

  nea Taricene, din cauza asta erai asa stresat cand te cautau ziaristii? Eu stiam ca te-a bagat in corzi o singura vorba a presedintelui. Eu cand am auzit de obsedat am crezut ca se refera la obsesia pentru ati schimba nevestele. Obsedat esti pentru ca una, doua faci atac la presedinte. dar de ce nu spui si tu un cuvant despre presedinte sau o fraza? Repetent ai fost din cauza limbii romane? Paralel nu avem doua state ci este mintea ta care este pe cale de a provoca in mai putin de 10 ani doua mari crize economice si financiare. PSD vad ca respecta golul tau din cap si te lasa ca om de mingi sa trimiti mereu din afara terenului. Nu ai in cap decat cresterea prin consum, sa dai bani la pensionari, profesori in 2009 si la fel si azi. Ati inceput cu voi, parlamentarii, ca sa fiti siguri, de restul nici vorba. Sa vedem cum faceti fata protestelor confederatiilor sindicale pe care le mintiti de cand ati venit la guvernarea toxica.
 • +36 (44 voturi)    
  Pe langa ca esti o secatura, (Joi, 2 noiembrie 2017, 19:26)

  John M. [utilizator]

  mai esti si prost facut gramada!
 • +36 (42 voturi)    
  P_enal (Joi, 2 noiembrie 2017, 19:28)

  Piratu64 [utilizator]

  Penalul retrocedarilor vorbeste ! sa ne aducem un pic aminte - - Remus Truica,Printul Paul,Tal Silberstein,Basescu,Adrian Nastase,Dan Andronic---in dosarul asta,s-a prejudiciat peste 145 de milioane de euro--- Hotii dracului !!
 • +75 (89 voturi)    
  Ce bea tipul ăsta? (Joi, 2 noiembrie 2017, 19:30)

  mr_mojo [utilizator]

  Orice ar fi văd ca starea lui se gravează
  • +24 (32 voturi)    
   io fi ramas rahat de la Dragnea (Joi, 2 noiembrie 2017, 19:59)

   jorj_bv [utilizator] i-a raspuns lui mr_mojo

   Liberal de conjunctura.
  • +32 (40 voturi)    
   Tariceanu e PARALEL si obsedat de neveste (Joi, 2 noiembrie 2017, 20:22)

   Boham [utilizator] i-a raspuns lui mr_mojo

   Tariceanu e slujitorul PSD din 2007 cand, imediat dupa castigarea alegerilor cu PD, s-a vandut PSD-ului si a bagat tara in criza economica
   • +11 (11 voturi)    
    Stiloul Motocicleanului e Uscat (Joi, 2 noiembrie 2017, 21:35)

    un domn [utilizator] i-a raspuns lui Boham

    Biologia si Fiziologia prostatei si ascrotului sunt peste DNA si N neveste, Viagra NU is rezolva, mai ales la cearcanele lui date de presiunea luiNariskin asupra lui
 • +17 (23 voturi)    
  ce ai ba ! te-ai supi? (Joi, 2 noiembrie 2017, 19:38)

  Francisc 1 [utilizator]

  .
 • -12 (24 voturi)    
  tariceanu e samsar imobiliar mai mare... (Joi, 2 noiembrie 2017, 19:38)

  pestalotiu [utilizator]

  Păi Tăriceanu a șparlit mult mai multe : averea lui Gojdu din Ungaria a cedat-o statului ungar, castelul Peleș din Sinaia l-a cedat șnapanului ex-rege Mihai cel mai mare trădător din istorie prin act predare -primire în n 2008, proprietățile confiscate de Ungaria lui Horthy de la românii ardeleni între 1940-1944 le-a cedat urmașilor grofilor printr-o lege din 2005.
 • +60 (74 voturi)    
  Tariceanu a confirmat (Joi, 2 noiembrie 2017, 19:43)

  ..13 [utilizator]

  Ceea ce a declarat Presedintele.

  Tariceanu - numarul 2 in Ro - este zombi si atunci te mai intrebi de ce legile sunt cum sunt
 • +19 (25 voturi)    
  Daca as putea scoate hartie igienica (Joi, 2 noiembrie 2017, 19:46)

  banel [utilizator]

  Cu ce scrie asta...m-as imbogati.
 • +27 (31 voturi)    
  Incerc sa-mi imaginez (Joi, 2 noiembrie 2017, 19:46)

  Altiro [utilizator]

  cate tratate stiintifice despre 'Statul paralel" va scrie Tariceanu daca va ajunge la Jilava..
 • +19 (27 voturi)    
  E furtuna! (Joi, 2 noiembrie 2017, 19:46)

  ber [utilizator]

  Autorul biletelului roz se dezlantuie! Cine vorbeste de justitie, dreptate, Curte Constitutionala a la Dorneanu, etc.
 • -28 (38 voturi)    
  Mai trebuie sa-i taie ficusului cineva (Joi, 2 noiembrie 2017, 19:48)

  xrogo [utilizator]

  elanul revolutionar, si Tariceanu este unul dintre aceia!
  • +13 (15 voturi)    
   xgroho (Joi, 2 noiembrie 2017, 22:36)

   ras-putin [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

   te-ai ratacit iar.
 • +20 (32 voturi)    
  La KIWI nu merge cu biletzele roz,bey Sterling P (Joi, 2 noiembrie 2017, 19:52)

  Plagarus [utilizator]

  Daca esti senil,musai sa "dudui " si de prostie ?
 • +23 (33 voturi)    
  :) dacă nu ar fi :( (Joi, 2 noiembrie 2017, 19:55)

  falcoind [utilizator]

  Mai o declarație ca el e reincarnarea Maici Tereza și e clara treaba. Ce sa ii faci l-au părăsit nevestele ca o avea mica, atât de mica, se pare ca și creierul e la fel.
 • +24 (34 voturi)    
  mi se pare mie (Joi, 2 noiembrie 2017, 19:56)

  CoralMS [utilizator]

  sau asta suna pe bune a atitudine rusa de tip hibrid??
  • +11 (11 voturi)    
   si mie imi pare la fel. (Joi, 2 noiembrie 2017, 20:46)

   Habermas [utilizator] i-a raspuns lui CoralMS

   Acelasi tip de discurs. Iar daca lumea nu raspunde la biletele roz, inseamna ca apartin unui stat paralel. De fapt el prin stat intelege putere oligarhica, si nu poate intelege ca un stat UE si un stat NATO are reguli democratice, nu reguli oligarhice.

   Tariceanu asta este "liberal" ca oligarhii post-sovietici.
 • +21 (31 voturi)    
  Chiar ca e senil (Joi, 2 noiembrie 2017, 19:57)

  omezu [utilizator]

  Tocmai a confirmat ca e un obsedat :))
 • +18 (28 voturi)    
  razgandeanu cel istet (Joi, 2 noiembrie 2017, 19:59)

  acasa1284285656193 [utilizator]

  Saracul,si nu are inca varsta dementei senile
 • +29 (39 voturi)    
  Alo Tutucicleanu (Joi, 2 noiembrie 2017, 20:01)

  BillytheGreat [utilizator]

  ce dreaq fumezi? Ia vezi cu cite voturi a fost ales Presedintele si cu cite voturi Alde nimeni . Paralel esti tu cu bunul simt si cu realitatea.
 • +24 (34 voturi)    
  65 de ani... (Joi, 2 noiembrie 2017, 20:02)

  dan.c [utilizator]

  ... si e complet senil ...
  La asta duce o viata traita numai din combinatii si manevre...
  Ralitatea? un moft!
 • +27 (37 voturi)    
  Alu pigus mon cher!!! (Joi, 2 noiembrie 2017, 20:07)

  dandra [utilizator]

  Astept ziua cand te voi vedea dupa gratii, nesimtitule!

  FMM de mafiot!!!
 • +24 (32 voturi)    
  Medicamente!!! (Joi, 2 noiembrie 2017, 20:11)

  gti53 [utilizator]

  Așa se vede el: cinstit, năpastuit de binom:))).
  Un mizerabil care manipulează realitatea. Un PSD-ist în blană de liberal.
 • +30 (40 voturi)    
  Interesant cum retorica "statului paralel"... (Joi, 2 noiembrie 2017, 20:19)

  anton_carpati [utilizator]

  ...a explodat la noi în 2017 - după ce a fost antrenată de demagogi precum Erdogan şi Trump pentru a-şi demoniza adversarii politici.
  Nici măcar nu e atât de deranjant faptul că Tăriceanu, Dragnea, Udrea şi alţi găinari autohtoni aruncă acuze care nu au acoperire în realitate - deranjant este faptul că sunt nişte mincinoşi atât de leneşi încât trebuie să plagieze minciunile altora.
  Singurele gogoriţe pe care le pot formula pe cont propriu sunt cele ce ţin de domeniul magiei şi a sefeului - flacăra mov, pixelul albastru, plopii lui Soros etc E dezolant să vezi asemenea psihopaţi cu minţi de copii în funcţii de conducere.
  • +4 (4 voturi)    
   Apropo de asta... (Joi, 2 noiembrie 2017, 20:55)

   anton_carpati [utilizator] i-a raspuns lui anton_carpati

   ... Victor Ponta imitându-l pe Frank Underwood.
   https://www.youtube.com/watch?v=d67NP9C_rZs
   Ce se-ntâmplă când eşti un politician atât de prost încât furi idei din cel mai popular thriller politic al momentului şi te aştepţi să nu fii prins? Nimic. Absolut nimic. Cuvântul tău aparent încă are greutate în spaţiul public.
 • +26 (34 voturi)    
  Este senil baiatul... (Joi, 2 noiembrie 2017, 20:25)

  ciuma.rosie [utilizator]

  Dupa vreo 2-3 ani cu executare, merita iertat. Doar are pensie alimentara de platit la vreo 5 neveste .
 • +28 (36 voturi)    
  astuia nu-i face nimeni un control la cap??? (Joi, 2 noiembrie 2017, 20:25)

  Foxcrawl.com [utilizator]

  Stat paralel de 6,288,769 de persoane care si-au ales presedintele? Lui CPT nu-i spune nimeni sa se bage dreac intr-un beci, ceva?
 • +26 (34 voturi)    
  Dl Tăriceanu este furios. Iesit din minti. (Joi, 2 noiembrie 2017, 20:26)

  Entiu [utilizator]

  Dl Tăriceanu nu-l suporta pe Johannis că nu-i mai lasă, pe el si gasca, să fure si sa faca ce vor cu justitia si cu tara .
 • +26 (34 voturi)    
  coane, te prefaci ca esti prost, (Joi, 2 noiembrie 2017, 20:29)

  ostrogotul [utilizator]

  dar te prefaci asa de bine, ca imi vine sa cred ca esti natural nu prefacut. Iohanis a castigat alegerile fiindca altfel ar fi castigat Ponta, si asta ar fi fost prea mult. Nu ii erau necesare merite politice lui Iohanis: a fost suficient ca oamenilor sa le fie frica ca ar putea fi Ponta presedinte. Oricum, e clar ca noi, restul, (statul paralel care nu l-a votat pe Ponta), suntem platiti de Soros.
  • +6 (12 voturi)    
   A exagerat nițel.. (Joi, 2 noiembrie 2017, 20:39)

   gorky.park [utilizator] i-a raspuns lui ostrogotul

   .. cu prefăcu' ))
   • +4 (4 voturi)    
    * cu prefăcutul (Joi, 2 noiembrie 2017, 20:42)

    gorky.park [utilizator] i-a raspuns lui gorky.park

    .
 • +23 (31 voturi)    
  ce fumezi??? (Joi, 2 noiembrie 2017, 20:34)

  Anomin8473 [utilizator]

  ca vreau si eu!!! esti "high" tot timpul!
 • +28 (36 voturi)    
  zise omu' care chiar are dosare penale. (Joi, 2 noiembrie 2017, 20:36)

  g01an [utilizator]

  =))))

  serios vorbind, mi se pare rusinos ca sunt persoane care ii cred pe astia.
 • +20 (28 voturi)    
  Ăsta are față de mort sau de zombi! (Joi, 2 noiembrie 2017, 20:37)

  gorky.park [utilizator]

  Cum de stă în senat de atâtea decenii?
 • +22 (32 voturi)    
  Delir (Joi, 2 noiembrie 2017, 20:38)

  Picsius [utilizator]

  ..halucinant
 • +21 (27 voturi)    
  Parallelissimo! (Joi, 2 noiembrie 2017, 20:42)

  grunespferd [utilizator]

  Fracturile logice din textul lui sunt morbide. Pentru inaltimea functiei lui in stat, incep sa-mi cam fac griji. Mai are si obraznicia sa vorbeasca despre „argumentare“, „subiect si predicat“ ba chiar despre „merite politice“.
  Daca e sa judecam dupa „meritele politice“, domnul asta nu e un biet suferind cu nervii, ci un ditamai tradator de tara, un imbogatit din afaceri obscure, un sustinator al rusiei si al mafiei securiste care impanzeste Romania de dupa 89. Un ticalos paralel, delirand, ridicol dar pregatind terenul pentru suspendarea lui Johannis. Nu o sa le iasa.
  Pana la urma, domnul Johannis este singurul politician votat direct de romani. Restul adunaturii penale din parlament este rezultatul smecheriilor dintre mafiile de partid.
 • +30 (36 voturi)    
  Cum il cheama pe neamt? (Joi, 2 noiembrie 2017, 20:43)

  ac [utilizator]

  - Cum il cheama pe neamtul ala... ala cu statul paralel... aaaa ...
  - Alzheimer, d-le Tariceanu.
 • -14 (14 voturi)    
  atac dur la adresa presedintelui! (Joi, 2 noiembrie 2017, 20:51)

  demaGOCU [utilizator]

  A demascat statul paralel cu subiect si predicat. Postacii dau din colt in colt, nu gasesc argumente. Recurg la barbariile obisnuite: lasa logica la o parte si aduc acuze nefondate persoanei care vorbeste. Tariceanu Presedinte!
 • +10 (10 voturi)    
  Alegerile prezidentiala au fost trucate? (Joi, 2 noiembrie 2017, 21:00)

  yellowdog [utilizator]

  Asta sa intelegem? Dezvolta paduche teoria, daca tu al doilea om in stat ai informatiilea astea vino cu argumente, dovezi. Daca dezinformezi in mod voit la parnaie cu tine.
 • +15 (15 voturi)    
  tariceanu (Joi, 2 noiembrie 2017, 21:18)

  levierul [utilizator]

  primul liberal comunist al lumii
 • +7 (7 voturi)    
  Statul paralel exista (Joi, 2 noiembrie 2017, 21:31)

  Steamy [utilizator]

  Are dreptate Tariceanu. Statul paralel exista. Cu deosebirea ca el trăiește in acest stat paralel. Un stat in care politicul trebuie sa controleze justiția, un stat in care prin intermediul "bilețelelor roz" poti rezolva problemele penale ale colegilor de partid. Si, bineînțeles, din punctul lui de vedere noi trăim intr-un stat strâmb.
 • +8 (8 voturi)    
  mamaa, ce majoritate de opinii (Joi, 2 noiembrie 2017, 22:16)

  george456 [utilizator]

  ... pleaca taricene, ia-ti glaidu' si du-teee, uite ce pocinog facusi pe partea asta...
 • +11 (11 voturi)    
  Statul paralel? (Joi, 2 noiembrie 2017, 22:33)

  taro [utilizator]

  Nasol momentul cand incepi sa crezi propriile aiureli.

  Daca te uiti prea mult la Antena 3 o sa-ti umple capul cu tot felul povesti scoase din masina de propaganda(FSB?), nu ca ar fi prea mult in capul celor care se uita la A3
 • +14 (16 voturi)    
  Seful Senatului (Joi, 2 noiembrie 2017, 23:13)

  Ochii_pe_voi [utilizator]

  Adica CPT e seful a hoti si complici la distrugerea României. Aceasta lepadatura odioasa, traficant de influenta si mafiot notoriu trebuie judecat si sa infunde OCNA pe viata.
 • -16 (24 voturi)    
  Felicitari! (Joi, 2 noiembrie 2017, 23:16)

  Gigi Kent [utilizator]

  Felicitari pentru ca spuneti adevarul, domnule Tariceanu. Nu cumva Iohannis sa aiba impresia ca suntem toti dusi cu pluta si credem vrajelile lui cu "penalii" si cat de bine e cu abuzurile DNA si cu simulacrul de lupta anticoruptie.

  Ati uitat insa sa ii mentionati ca a fost scapat de ICCJ din cazul de incompatibiltate dupa alegere. Adica statul paralel a asteptat sa vada daca iese presedinte si apoi a dat decizia.


Abonare la comentarii cu RSSBuchete.ro de 12 Ani: Florarie Online cu Livrare Flori la Domiciliu in Bucuresti

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version