Deputatul PSD Liviu Plesoianu a scris luni pe pagina sa de Facebook ca nu va vota noul guvern cu Mihai Tudose in frunte, pentru ca ar fi impotriva tuturor lucrurilor in care crede.

Liviu PlesoianuFoto: cdep.ro

Redam postarea deputatului PSD:

"Am spus ca, dupa motiune, conducerea PSD va avea zile grele cu mine. ...Le recomand sa le scurteze. Pentru ca azi e prima: NU voi vota noul guvern, cu Mihai Tudose in frunte! Ar fi IMPOTRIVA tuturor lucrurilor in care cred. Nici eu, nici cei care ne-au votat NU suntem bataia de joc a NIMANUI! Este LAMENTABIL ce s-a intamplat azi...

P.S. Voi reveni cu un comentariu pe larg. Intre timp, #INSIST ca nimeni din partid sa nu incerce sa ma convinga, pe NICIO cale. NU voi vota un guvern PSD-ALDE cu Mihai Tudose premier. Punct", a scris Plesoianu peFacebook.

Liviu Plesoianu este cel care in iarna a anuntat pe Facebook ca social-democratii vor organiza un miting de sustinere a guvernului grindeanu in perioada scandalului Ordonanta 13.

"Va rog asteptati mesajul nostru oficial. Mitingul nostru va fi unul autorizat", scria, in luna februarie, Liviu Plesoianu.