Senatorii si deputatii reincep activitatea marti, dupa sarbatorile de Paste. Saptamana trecuta, Senatul a decis ca plenul sa se reuneasca marti, avand in vedere ca luni a fost zi libera. Ziua de marti, care se va desfasura dupa tipicul unei zile de luni, va include, incepand cu ora 13,00, Birou permanent, urmat de lucrari in grupurile parlamentare si plen de la ora 16,00, scrie Agerpres.

Sesiunea de vot pentru legile cu caracter organic va incepe la ora 17,00.

Miercuri dimineata, la Senat, va fi plen pentru dezbaterea de acte normative, iar dupa-amiaza programul va continua cu lucrari in comisiile de specialitate. Senatorii au votat ca joi, 20 aprilie, sa lucreze in comisii, pentru ca vineri si sambata sa se dedice activitatilor in teritoriu.

Si programul de lucru la Camera Deputatilor este decalat cu o zi saptamana aceasta, astfel ca parlamentarii se vor reuni in plen marti. Tot marti sunt programate sedinta Biroului permanent de la ora 14,00, sedintele grupurilor parlamentare de la ora 15,00, iar de la ora 16,00 ¬ dezbateri in plen.

Miercuri, deputatii se reunesc de dimineata pentru declaratii politice, urmate de dezbateri in plen si de la ora 13,00 vot final. De asemenea, miercuri si joi vor avea loc lucrari in comisii, iar vineri si sambata ¬ activitati in teritoriu.