Marian Munteanu a declarat miercuri, inainte de a intra intr-o sedinta cu conducerea PNL, ca nu ii este frica de nimic si le-a cerut ziaristilor, inainte de a comenta despre candidatura sa la Primarie, sa il lase sa mearga "sus sa vad ce se intampla".

"Atacurile" la adresa sa "au fost foarte puternice" dupa ce a fost nominalizat candidat al PNL, le-a spus Munteanu ziaristilor adunati la sediul PNL, inainte de a aduaga insa ca "presiunile astea sunt fleacuri".

El sustine ca nu are nicio problema cu trecutul sau si ca, desi timp de "12 - 14 ani s-a tot scris" despre presupusele sale afaceri cu armament, dezminitirile sale "nu au aparut nicaieri".

"Toate lucrurile de care am fost acuzat s-au dovedit false", a continuat Munteanu.

"Lasati-ma sa ma duc sus sa vad ce se intampla. Mie nu imi e frica, nu imi e teama, nu am lucruri care sa imi fie imputate", a continuat acesta.

Intrebat daca a discutat recent cu presedintele Klaus Iohannis, Marian Munteanu a raspuns ca nu a "avut placerea", dar este convins "ca dl presedinte are lucruri mult mai importante de facut acum", in conditiile in care "nu e o situatie de interes pentru institutia prezidentiala, care nu se implica, nu s-a implicat si sunt convins nu se va implica" in activitatea partidelor politice.

"Am fost rugat sa vin sa ajut. Era o situatie dificila si am venit sa ajut. Ma duc sa am discutie, sa vedem care e situatia. Nu am venit sa candidez pentru mine, am venit in primul rand sa-i ajut pe bucuresteni. (...) Va promit ca dupa ce discut cu conducerea partidului o sa dam o declaratie categorica, cum o fi", a incheiat el, inainte de a urca scarile pentru a participa la sedinta conducerii PNL, in care trebuie transata candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei.