Traian Basescu a ales sa prezinte candidatii PMP la sectoarele Capitalei intr-o postare video, in care este el, impreuna cu cei sase candidati, printre care fostul primar interimar, de la PP-DD, Stefanel Dan Marin si fostul presedinte al PMP, Eugen Tomac.

HotNews.roFoto: Hotnews

"A venit timpul sa aflati cine sunt candidatii PMP pentru sectoare", isi incepe prezentarea, Traian Basescu, in inregistrarea video, dupa care ii invita in cadru, pe rand, pe cei sase candidati. Acestia sunt: sectorul 1 - Eugen Tomac sectorul 2 - Radu Cristescu, sectorul 3 - Cristian Petrescu Sectorul 4 Stefanel Dan Marin, sectorul 5 - Valentin Nitu si sectorul 6 - Stefan Enache.

"Aceasta este echipa de candidati ai PMP la functiile de primari. Media de varsta a candidatilor este de 40 de ani. Am convingerea ca ei vor pune Bucurestiul in miscare, pentru ca sunt de la Partidul Miscarea Populara. Va asigur ca fiecare dintre ei are o viata curata", a mai spus Basescu, in scurta filmare postata pe reteaua de socializare, pastrand misterul asupra candidaturii PMP la Primaria Generala a Capitalei.