Liderul PRM, CV Tudor, a anuntat marti ca a hotarat sa renunte la decizia de a-si da demisia din Parlament. Senatorul a anuntat ca a luat aceasta decizie "la rugamintea mai multor persoane", din tara si din strainatate. Vadim Tudor l-a atacat si pe ambasadorul american, Nicholas Taubman, caruia a afirmat ca ii va cere expulzarea din Romania si a anuntat ca va aduce informatii legate de fraudarea alegerilor. Liderul PRM a tinut timp de 45 de minute un discurs virulent la adresa ambasadorului american, acuzandu-l pe acesta de interventii, coruptie si terorism.

Corneliu Vadim Tudor si-a inceput conferinta de presa cu atacuri furibunde la adresa "mafiei din Parlament", avertizand-i pe corupti ca a renuntat la demisie pentru a lupta si spune tot ce stie. Vadim a anuntat ca “a rupt zagazurile si lanturile”. El a denuntat "lucratura lui Taubaman", care ar fi tras sforile "ca sa intre ungurii in PE si sa nu intre nationalistii romani”.

Taubman, luat in colimator

“Un individ care cere in urma cu un an la Cluj ca limba maghiara sa devina a doua limba in Romania, dupa care trage sforile sa intre ungurii in Paralamentul European si sa nu intre nationalistii romani. Aici se vede lucratura lui Niholas Taubaman si o sa va arat ce face el pe teritoriul Romaniei si de ce am cerut expulzarea lui si o voi cere in continuare”, a amenintat Vadim.

Presedintele PRM sustine ca ii va cere presedintelui Americii expulzarea lui Taubman. "Nerusinatul asta se crede pe plantatie de scalvi indieni, de piei rosii din fundul Americii? Cine moasa-sa pe gheata este derbedeul asta? Crede ca mi-e frica de el ? Sa zica mersi ca nu strang 10 000 de oameni si ma duc peste el sa-l arunc pe fereastra. N-are ce cauta un terorist ca asta in Europa Unita”, a urlat Vadim.

Rugamintile familiei l-au induplecat pe Vadim

Presedintele PRM a anuntat in cadrul conferintei de presa ca rugamintile prietenilor si familiei l-au induplecat sa renunte la demisia pe care o anuntase in urma cu doua zile. Tribunul a explicat ca a primit multe telefioane si scrisori, printre cei care l-au rugat numarandu-se Sergiu Nicolaescu, Fanus Neagu si fostul minstru de externe, Stefan Andrei.

"Fiica mea cea mica s-a imbolnavit, a facut febra, a vomat, a plans si nu s-a dus nici la scoala pentru ca a vazut ca taticul ei este furat. Copiii sunt sunt foarte sensbili iar eu pentru copiii mei sunt in stare sa fac mult mai mult in special pentru fetitele mele care stiu ca taticul lor e un luptator", a declarat Vadim.