Purtatorul de cuvant al PSD Gabriela Firea sustine ca perioada de recuperare a prim-ministrului Victor Ponta nu va afecta activitatea Guvernului.

Gabriela FireaFoto: AGERPRES

"Suntem alaturi de el si avem convingerea ca Gabriel Oprea poate asigura cu succes interimatul pe aceasta scurta perioada. Toate conditiile pentru o functionare foarte buna a guvernarii, cu continuarea tuturor proiectelor incepute deja, sunt indeplinite. Perioada de recuperare a prim-ministrului Victor Ponta nu va afecta activitatea Guvernului, deoarece s-au respectat toate procedurile, iar vice-premierul Gabriel Oprea va asigura cu succes interimatul pe aceasta scurta perioada. Acesta a demonstrat si cu alte ocazii ca este un exemplu de stabilitate si profesionalism in fruntea Executivului", spune Firea intr-un comunicat de presa remis, duminica, Agerpres.

Purtatorul de cuvant al PSD transmite premierului Victor Ponta insanatosire grabnica, precizeaza ca partidul este alaturi de el in aceasta perioada si il asteapta sa isi reia pe deplin activitatea in fruntea Guvernului.

"Romania are in continuare institutii functionale a caror activitate nu are de ce sa fie afectata si continuam sa fim pe drumul cel bun ca tara, atat din punct de vedere economic, cat si social", mai spune Gabriela Firea