Premierul Victor Ponta a declarat luni ca nu a citit scrisoarea deschisa transmisa de co-presedintele PNL Alina Gorghiu prin care ii solicita ca parlamentarii PSD sa voteze "la vedere" in favoarea retinerii si arestarii senatorilor Dan Sova si Darius Valcov, aratand ca, in calitate de prim-ministru, are "foarte multe responsabilitati fata de cetatenii acestei tari" astfel incat nu are timp sa raspunda "la scandal si la pus poalele in cap".

HotNews.roFoto: Hotnews

Intrebat cum comenteaza scrisoarea deschisa trimisa de liderul PNL, Ponta a afirmat ca nu a citit-o, adaugand ca "nu am avut nici timp, nici foarte mare preocupare sa vad in fiecare zi cu ce ma mai cearta si ma mai injura doamna Gorghiu. Inainte era doamna Udrea cu scandal, acum e doamna Gorghiu cu scandalul".

"Eu chiar cred, cat sunt prim-ministru am foarte multe responsabilitati fata de cetatenii acestei tari - de a le spune ce facem cu Codul Fiscal, ce facem cu educatia, ce facem cu sanatatea - nu sa stau toata ziua sa raspund la scandal si la pus poalele in cap", a incheiat seful Executivului.

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu i-a solicitat premierului Victor Ponta, printr-o scrisoare deschisa, sa ceara public parlamentarilor PSD sa voteze "la vedere" in favoarea retinerii si arestarii senatorilor Dan Sova si Darius Valcov.

"Parlamentul a devenit, in ultimii ani, o institutie detestata de cetateni. I-am propus presedintelui PSD, Victor Ponta, doua solutii de urgenta pentru a reconstrui credibilitatea Parlamentului: sa sprijine adoptarea proiectului PNL care simplifica procedurile de avizare a cererilor justitiei si sa-i incurajeze pe senatorii PSD sa voteze la vedere, in favoarea cererilor venite de la DNA in cazul domnilor senatori Sova si Valcov, pentru a evita o noua criza de imagine a Parlamentului", a scris Gorghiu pe pagina sa de Facebook, unde a postat scrisoarea deschisa.