Presedintele PMP Elene Udrea a descris initiativa de suspendare a presedintelui Traian Basescu initiata de Calin Popescu Tariceanu drept o dovada de "iresponsabilitate crasa" in masura in care au loc alegerile prezidentiale peste doua luni. Candidata PMP la presedintie i-a acuzat pe presedintele Senatului si pe premierul Victor Ponta ca au lansat discutia suspendarii pentru a acoperi temele reale de discutie precum conflictul regional din Europa, recesiunea economica din Romania si lipsa unor programe electorale.

"Cand toata taraa este in sarbatoare de Sfanta Maria, dl Tariceanu are o singura grija, suspendarea presedintelui Basescu. Este o iresponsabilitate crasa sa vorbim despre asta cu 2 luni inainte de alegerile prezidentiale", a declarat Elena Udrea.

"In contextul unui conflict in Europa - toata tarile sunt ingrijoarate de asta -, suntem in recesiune economica, in loc sa vorbim despre problemele acestea, in loc ca dl Ponta sa spuna ce a facut si ce face in continuare, in loc sa isi prezinte programele, ei lanseaza aceasta tema a suspendarii. Este o tema falsa care sa acopere o tema reala, pe subiecte reale", a adaugat Udrea.