Multi romani sunt nehotarati cu privire la alegerile europarlamentare de duminica, 25 mai. Pentru un vot informat, Fundatia Median Research Centre (MRC) a lansat o aplicatie interactiva online, TestVot, care te ajuta sa intelegi cu ce parte a spectrului politic esti compatibil.

TestVotFoto: Fundatia MRC - Median Research Center

Aplicatia TestVot, singura de acest gen disponibila la toate alegerile din Romania din 2008 si pana in prezent, iti da sansa sa vezi diferentele de viziune politica ale principalelor partide si aliante care candideaza la alegeri si sa le compari cu propriile opinii.

Mai mult, pentru cele mai multe dintre intrebarile TestVotului ai la dispozitie explicatii suplimentare despre problema in cauza si argumente pro si contra.

Intra pe platforma OpenPolitics.ro si fa testul acum!

OpenPolitics.ro este o platforma online interactiva, lansata in 2012, neafiliata politic, ce apartine Fundatiei Median Research Centre (MRC), sustinuta de cercetatori in diferite domenii ale stiintelor sociale, ce isi doreste sa deschida o dezbatere utila si echilibrata despre problemele esentiale pentru cetateni si solutii de politici publice.