Vicepresedintele PNL Florin Turcanu a declarat joi, cu privire la ultimele neintelegeri din USL, ca era convins ca dupa alegerile europarlamentare se va ajunge intr-un punct delicat in alianta, dar ca observa ca "se forteaza inainte de alegeri", transmite BotosaniNews.

Turcanu, presedinte al Consiliului Judetean Botosani si lider al organizatiei locale a PNL, a criticat atitudinea PSD de a ignora problemele adevarate si de a se gandi doar la partid unic la guvernare.

"Eu eram convins ca dupa alegerile parlamentare se va ajunge in punctul x, dar vad ca se forteaza inainte de alegeri. Noi am fost corecti si naivi. Totul este pus la punct. Oamenii politici nu isi respecta cuvantul. Noi ne-am asumat in fata cetatenilor un program de guvernare si acum, in loc sa gasim solutii, ne gandim ca putem ramane singuri la guvernare. Nu cred ca asta au asteptat si asteapta cetatenii de la USL. Cred ca acum suntem intr-o situatie delicata si este neclar din punctul meu de vedere si cetatenii vor ramane cu un gust amar in ceea ce priveste clasa politica. Este un punct de vedere personal, eu ma asteptam mai de mult si am spus acest lucru", a afirmat Florin Turcanu.