Presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a declarat luni, dupa sedinta PC de la Mogosoaia, ca reuniunea nu a avut drept subiect situatia senatoarei Cristianei Anghel. Intrebat cum comenteaza faptul ca mai multi lideri PSD s-au aratat deranjati de acest caz si au cerut sanctiuni, Voiculescu a raspuns: "o sa le treaca".

"Nu ne-am intalnit pentru asta, ne-am intalnit pentru probleme mult mai importante", a precizat Voicuelscu, intrebat daca in intalnirea de luni s-au luat sanctiuni impotriva Cristianei Anghel.

"Am facut actiune in instanta impotriva dumneavostra, nu discutam decat prin instanta, sau cu hartie, daca este cazul, pe 544 la Senat", a declarat pentru B1TV Cristiana Anghel, dupa sedinta PC.

La plecarea, Cristiana Anghel a fost invitata sa se urce in masina lui Dan Voiculescu.

In emisiunea "Sub semnul intrebarii" din data de 9 aprilie, B1TV a acuzat-o pe senatoarea Cristiana Anghel ca ar fi primit bani din partea unui trust de presa pentru drepturi de autor dupa ce, in 2010, a facut greva foamei pe motivul subfinantarii educatiei din Romania.

Potrivit Mediafax, Cristiana Anghel a sesizat ulterior Consiliul National al Audiovizualului (CNA) aratand ca "Robert Turcescu s-a exprimat la adresa mea, citez: «Aia care a facut greva foamei si s-a dovedit apoi ca a fost platita de Antena 3. 'Aia' are un nume si este senator ales. S-a dovedit apoi ca e platita de Antena 3» - cine, cand si cum a dovedit acest fapt. Sa prezinte dovezile".

CNA a decis sa amendeze B1 TV cu 5.000 de lei, pentru emisiunea in discutie.

Liderii PC ar fi trebuit sa discute si situatia privinda locuinta de serviciu obtinuta de Cristiana Anghel intr-un camin in care locuiesc studenti si angajati ai Ministerului Educatiei, caz relatat de RTV.net. Senatoarea a primit instiintare de evacuare din locuinta de serviciu dupa ce cazul a afost prezentat in presa.

Cristiana Anghel a intrat in greva foamei pe data de 26 august 2010, protestand in acest fel fata de diminuarile salariale din sistemul bugetar si fata de neaplicarea legii care prevedea majorarea cu 50% a salariilor cadrelor didactice, lege aprobata de Parlament. Pe 27 septembrie, ea a fost transferata de la Spitalul Municipal din Caracal la Institutul de Diabet din Capitala, dupa ce starea sa de sanatate s-a agravat.

La alegerile din 9 decembrie 2012, invatatoarea Cristiana Anghel de la Caracal a obtinut un mandat de senator in colegiul 1 din Dolj cu 56,82% din voturi, reusind sa-l surclaseze pe contracandidatul sau, fostul primar al Craiovei Antonie Solomon