Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu i-a atacat dur pe Mihai Razvan Ungureanu si Adrian Papahagi intr-o postare pe contul sau de Facebook intitulata "Doua virgule in politica romaneasca".

"MRU promovat Ministru de Externe, sef SIE, premier. De Traian Basescu. Papahagi urcat pe scena de acelasi Traian Basescu in campania pentru referendumul de demitere din vara. Observ cu amaraciune cum amandoi se fac ca nu il cunosc pe Traian Basescu, omul care i a promovat. Pentru unul e un model ce nu trebuie urmat, pentru celalalt e un fel de paria. Totusi ma incapatanez sa cred ca lipsa caracterului nu e o conditie sa ajungi mare in politica. Poate doar vreo virgula pe acolo...", a scris Lazaroiu pe Facebook, in prima postare legata de scena politica dupa ce Traian Basescu si Victor Ponta au semnat "pactul de neagresiune" prin care se angajeaza sa nu se mai atace reciproc nici direct, nici prin intermediul colegilor.

UPDATE: Replica lui Adrian Papahagi, tot pe Facebook: "Amuzant: zeroul de dupa virgula s-a suparat pe virgula! Punct."

Reamintim ca Adrian Papahagi - candidat la alegerile parlamentare din partea ARD - a scris pe 9 ianuarie pe contul sau de Facebook ca dreapta nu va putea cistiga prezidentialele din 2014 "cu nimeni care a fost lansat si sustinut de Traian Basescu".

La rindul sau, Mihai Razvan Ungureanu declarase pe 29 noiembrie intr-un interviu ca Traian Basescu este reprezentativ pentru generatia sa si este un presedinte foarte bun, dar "nu este un model".