Fostul primar al municipiului Tecuci, Eduard Finkelstein, si-a depus candidatura pentru o functie de vicepresedinte in cadrul BPN al PDL ce va fi ales in cadrul Conventiei Nationale extraordinare a partidului, a declarat, miercuri, deputatul Carmen Axenie, vicepresedinte al organizatiei democrat-liberale de Galati.

"Domnul Eduard Finkelstein, fostul primar al municipiului Tecuci, si-a depus candidatura la functia de vicepresedinte si succesiv la cea de secretar executiv pentru a-si maximiza sansele. El a pierdut de data aceasta, dar a obtinut un scor bun. Mie mi se pare corect, din punct de vedere politic asa trebuie sa vedem lucrurile, este omul care a obtinut pentru partid cel mai mare numar de voturi. A fost vreme de doua mandate primar. Sa zicem, singurul nucleu portocaliu din judetul Galati. Iar acum a ramas, de asemenea, cu un rezultat foarte bun si merita intr-adevar sa ne reprezinte", a declarat vicepresedintele organizatiei judetene PDL Galati, potrivit Agerpres.

Carmen Axenie si-a exprimat sustinerea pentru candidatura lui Eduard Finkelstein.

Aproape de ora 14.00, termenul limita de depunere a candidaturilor la functii in BPN al PDL, deputatii Cristian Petrescu si Cristian Boureanu si-au depus candidaturile la functia de vicepresedinte in cadrul BPN al PDL.