Presedintele PNL, Crin Antonescu, l-a felicitat, sambata, pe premierul Victor Ponta pentru ca nu a mintit spunand, precum presedintele Traian Basescu, ca "va curge lapte si miere", informeaza Mediafax.

"Va fi foarte greu pentru noi, cei care ne-am asumat responsabilitatea guvernarii, va fi in continuare greu si pentru dumneavoastra, nimeni nu va minte, si il felicit din inima, si sunt alaturi de el si voi fi, pe primul ministru, pe Victor Ponta, care nu v-a mintit, care nu v-a spus ca Basescu ca va curge lapte si miere, care nu v-a mintit ca toti acesti oameni si care incearca sa va spuna cinstit si sa faca cinstit ceea ce se poate face pentru oameni", le-a spus Crin Antonescu celor prezenti la lansarea candidatilor USL Neamt.

Liderul PNL a mai precizat ca ii cere premierului Ponta sa ii demita pe sefii politiei care fac politica.

"Domnule prim-ministru, va rog pe dumneavoastra si pe guvernul dumneavoastra dati-i afara imediat pe sefii de ocol silvic care fac politica! Dati-i afara pe toti cei care considera ca nu exista lege, ca nu exista tara romaneasca, ca nu exista decat rezervatia lui Gheorghe Stefan si a lui Culita Tarata! Nu, Piatra Neamt si Neamtul sunt parte a Romaniei si vor fi libere ca si intreaga Romanie! Ne angajam in fata dumneavoastra!", a spus Crin Antonescu.