"Cred sincer ca la acest document a avut o contributie si domnul primar Vanghelie. Gasesc la pagina 10 urmatoarea remarca; se refera la fondul de rezerva a Guvernului: «fondul de rezerva care este trebuie utilizat numai pentru gestionare s.am.d». Mi se pare ca a lucrat, si e bine ca a lucrat, si domnul Vanghelie la acest document, pentru ca asta ma duce cu gandul la situatia din Bucuresti, acolo unde USL se dovedeste pe zi ce trece a fi un proiect fara coeziune, fara viziune, un fel de alianta a celor doi lideri ai celor doua partide, care asteapta fiecare momentul sa traga presul de sub picioarele celuilalt. La Bucuresti se vede cel mai bine acest lucru", a declarat joi purtatorul de cuvant al PDL, Sever Voinescu.

Sever VoinescuFoto: Hotnews

Reprezentantul PDL si-a manifestat increderea ca motiunea de cenzura depusa miercuri de USL nu va trece si a atras atentia ca pe lista semnatarilor motiunii nu se numara niciun politician PDL, in pofida declaratiilor politice ale liderilor USL care ar indica acest lucru.

"Este un document plin de erori, care pretinde ca analizeaza cifre, ca analizeaza realitati economice, si in fapt are o abordare politica, partizana, subiectiva care denatureaza fenomenul fie economic, fie politic la care se refera", a declarat Sever Voinescu referindu-se la motiunea de cenzura.

Referindu-se la unul dintre punctele prezentate de Opozitie in motiune, si anume chestiunea privatizarilor si gestionarii resurselor, purtatorul de cuvant al PDL a atras atentia ca "daca ai in traseul tau politic privatizarea Petrom [...] este de-a dreptul inacceptabil sa vorbesti, sa dai lectii, sa tragi de urechi pe cineva pe subiectul privatizarilor si gestionarii resurselor naturale ale Romaniei. Nu te mai crede nimeni. Mai intai trebuie sa explici cum a fost posibil sa instrainezi cea mai importanta companie a economiei romanesti, impreuna cu resursele ei, intr-o perioada asa de lunga de timp pentru un pret de nimic si de abia apoi trebuie sa incerci sa formulezi o opinie in legatura cu felul in care guvernul Ungureanu gestioneaza asemenea lucruri".