Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a lansat marti seara un site dedicat exclusiv dosarelor sale, cititorii fiind invitati sa cunoasca "fapte uluitoare, cunoscute de putini, ignorate de unii, dar complet necunoscute majoritatii oamenilor", anunta Agerpres. Astfel, cei care acceseaza site-ul www.codulzambaccian.ro pot cunoaste "adevarata poveste despre hartuirea politica a lui Adrian Nastase, fost prim-ministru al Romaniei", respectiv "fapte care au creat un paienjenis de proceduri judiciare fara sfarsit, in procese improvizate si informatii false care au fost scurse spre public de catre cei care abuzeaza de puterea cu care au fost investiti de popor".

Sub motto-ul "Obstructionarea justitiei si hartuirea politica nu elimina coruptia, ci o intaresc", codulzambaccian.ro prezinta fiecare caz in care este implicat numele lui Adrian Nastase: "Trofeul Calitatii", "Dosarul Zambaccian", "Matusa Tamara". Formatul este cel al unui site de stiri, iar pe pagina principala le zambeste cititorilor chiar Matusa Tamara.

Cei care doresc se pot adresa pe aceste teme online fostului premier, la sectiunea "intrebari si comentarii".

"Miturile pot fi distruse doar prin Adevar, oricat ar dura pana la cunoasterea acestuia. Pentru cunoasterea istoriei adevarate despre procesele 'Trofeul Calitatii', 'Dosarul Zambaccian' si 'Matusa Tamara', va invit sa vizitati site-ul www.codulzambaccian.ro. Este efortul meu de a pune la dispozitia opiniei publice informatiile necenzurate privind lupta mea cu sistemul politienesc creat de Traian Basescu&Co", scrie Adrian Nastase pe blogul personal.