Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, care apare pe doua pliante aproape identice care circula in sector, unul semnat de UNPR si unul de catre USL, a declarat pentru HotNews.ro ca este vorba despre "o diversiune ordinara" si ca nu el le-a facut. "Este o diversiune ordinara. Nu stiu de cine a fost pusa. Si nici nu ma intereseaza. Sfatul meu este ca cei care cheltuiesc banii pe hartii mai bine ar cumpara niste copaci sa-i planteze", a spus Piedone.

Cristian Popescu PiedoneFoto: Hotnews

Intrebat de HotNews.ro despre cele doua pliante aproape identice care circula in Sectorul 4, unul semnat de catre USL si unul de catre UNPR, primarul Cristian Popescu Piedone a declarat ca este vorba despre o diversiune si ca pliantele sunt distribuite in continuare.

"Au inceput de foarte demult campania cu pliante, dar eu nu am cunostinta, eu nu le-am facut. Cetatenii oricum stiu, indiferent cata hartie se va consuma. Optiunea cred ca nu va fi schimbata, nu neaparat la adresa mea. Ei stiu foarte bine cu cine trebuie sa voteze. De preferabil sa nu mai dea banii pe aceste hartii", a spus Piedone.

La intrebarea reporterului HotNews.ro daca pliantele semnate de USL sunt facute pentru el, primarul Piedone a negat si a declarat ca niciunul dintre pliante a fost facut de catre el.

"Nu. Aia a fost o diversiune ordinara. Am inteles ca sunt similare. S-a schimbat doar titulatura, unde a fost UNPR s-a pus USL. Este o diversiune ordinara. Nu stiu de cine a fost pusa. Si nici nu ma intereseaza. Sfatul meu este ca cei care cheltuiesc banii pe hartii mai bine ar cumpara niste copaci sa-i planteze", a spus Piedone.

Intrebat daca este de parere ca pliantele UNPR i-ar ajuta pe progresisti pentru alegerile la consiliul local, Piedone a raspuns: "Nu cred. Eu consider ca e o pura diversiune. De 20 de ani diversiunile nu-si mai au locul in politica".

Citeste si: FOTO Din categoria: Eu cu cine votez?