Biroul permanent al Camerei Deputatilor a convocat o sedinta de plen pentru joi, la ora 10.30, inainte de plenul comun dedicat investirii noului Guvern, pentru a se discuta, printre altele, demisia deputatului PDL Teo Trandafir, anunta Agepres.

"Pentru plenul Camerei Deputatilor de joi sunt cateva subiecte care trebuie discutate, unul dintre ele este demisia deputatului Teo Trandafir, apoi un numar de deputati care in baza unor cereri ale liderilor de grup trec dintr-o comisie in alta comisie. Acest lucru se va discuta inainte de sedinta de plen comun. Demisia lui Teo Trandafir va avea o influenta si asupra cvorumului de lucru al Parlamentului", a spus secretarul Biroului permanent al Camerei Niculae Mircovici.

El a adaugat ca Biroul permanent a aprobat cererea lui Trandafir de concediu fara plata pentru lunile noiembrie si decembrie, iar cererea privind demisia din functia de deputat incepand cu data de 1 februarie se va discuta la plenul de joi.

Tot in plenul de joi se va discuta despre demisia deputatului Dan Morega din grupul parlamentar progresist si trecerea sa la independenti.