Liliana Minca, fostul presedinte al Loteriei Romane, lider al organizatiei de femei a PC, s-a inscris, joi, in UNPR si va ocupa functia de vicepresedinte al Departamentului Economie, Transporturi, Finante al acestui partid, anunta Mediafax.

Liliana MincaFoto: AGERPRES

"Liliana Minca, fostul presedinte al Companiei Nationale Loteria Romana, s-a inscris joi, 22 decembrie 2011, in Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei. Liliana Minca va ocupa functia de vicepresedinte al Departamentului Economie, Transporturi, Finante din UNPR", se arata intr-un comunicat transmis de Biroul de presa al Uniunii.

Liliana Minca era lider al organizatiei de femei a PC. In 30 august, Biroul Politic al PC a decis ca Liliana Minca sa fie lider interimar al acestei organizatii, dupa ce Lia Ardelean, care ocupa anterior functia, a demisionat

La alegerile partiale pentru un mandat de deputat in Colegiul 19 Bucuresti, castigate de Teo Trandafir (PDL), Liliana Minca a fost candidatul Aliantei PSD+PC.

In octombrie, in contextul demisiei lui Cristian Popescu Piedone din functiile detinute in PC, Liliana Minca sustinea ca edilul Sectorului 4 este un bun primar, dar ca "nu a fost niciodata un om de partid", nu a calcat niciodata in biroul pe care il are la sediul central al PC, nu a fost in filiale si e "un om fara scrupule".

"Cred ca singurul sau interes acum este cel dictat de putere, si anume sa rupa PC in doua ca mai apoi sa ii fie mai usor PDL-ului sa dezbine si USL. PDL nu are proiecte pentru romani si de teama de a nu pierde alegerile din 2012, si mai ales de teama de USL, fac tot ce pot sa darame aceasta constructie politica. Imi pare rau ca avem in partid oameni atat de slabi si de santajabili care cedeaza celor mai mici presiuni din partea puterii. Sunt oameni fara caracter si fara scrupule, ma refer aici atat la Ciuhodaru, cat si la Piedone, care mascheaza ca interesul lor este cel de a-i ajuta pe romani. Adevaratul interes insa, si mai ales adevarata fata, nu pot fi mascate si in interiorul partidelor. Aici ori esti om de caracter, ori nu esti!", sustinea Liliana Minca.