Liderul grupului progresist din Camera Deputatilor, Eugen Nicolicea, a confirmat marti ca Aura Vasile s-a inscris in UNPR si a asumat declaratia de apartenenta la grupul parlamentar pe care il conduce, transmite Agerpres.

"Da, s-a inscris la UNPR, a semnat adeziunea si este asumata si declaratia de apartenenta la grup", a declarat Eugen Nicolicea, la Palatul Parlamentului, rugat de presa sa confirme acest lucru.

Nicolicea a spus ca liderii UNPR nu au fost anuntati ulterior de Aura Vasile ca s-a razgandit in privinta inscrierii in Uniune.

"Nu. Nu ne-a anuntat. De altfel, dupa cum stiu eu din statutul PSD, reinscrierea sau reanalizarea inscrierii ei in PSD se ia in calcul dupa un an", a precizat deputatul progresist.

Deputatul Aura Vasile a declarat, marti, ca a revenit asupra deciziei sale de a se declara membru al grupului progresist din Parlament si va ramane in PSD.

Ea a aratat ca a depus la grupul parlamentar al PSD din Camera Deputatilor o adresa prin care anunta ca renunta la decizia de luni de a pleca la UNPR.