Cagliari - Juventus, meci contând pentru etapa a 33-a din campionatul Italiei, este programat, vineri, 19 aprilie, de la ora 21:45, pe Sardegna Arena, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2, Orange Sport 2 şi Prima Sport 2.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Cagliari, revenită în acest sezon din Serie B şi cu emoţii legate de o nouă retrogradare, şi Juventus, aproape de a-şi asigura prezenţa în viitoarea ediţie din Champions League, se întâlnesc într-una dintre cele mai dezechilibrate partide ale etapei a 33-a din Serie A.

Cagliari este pe locul 14, cu 31 de puncte, cu patru peste poziţiile retrogradabile, şi vine după două victorii, două rezultate de egalitate şi o înfrângere înregistrate în ultimele cinci meciuri din campionat, iar în etapa precedentă a remizat pe terenul liderului Inter, scor 2-2.

Echipa antrenată de Claudio Ranieri a pierdut o singură dată în ultimele opt runde din Serie A, performanţă care a urcat echipa din Sardinia până pe locul 14 în clasament, dar situaţia rămâne în continuare complicată pentru „insulari”.

Cagliari are şase succese, cinci remize şi cinci eşecuri în meciurile dipsutate pe teren propriu în acest campionat, iar golgheterul echipei este Nicolas Viera, cu cinci reuşite în Serie A.

Juventus ocupă locul 3, cu 63 de puncte, la 20 în spatele liderului Inter şi cu opt peste Roma, care e pe 5, şi vine după o victorie, trei rezultate de egalitate şi o înfrângere înregistrate în ultimele cinci etape din campionat, iar în runda precedentă a remizat în derby-ul oraşului, 0-0 pe terenul celor de la Torino.

În acest interval, echipa antrenată de Max Allegri s-a impus în prima manşă a semifinalelor din Coppa Italia (Cupa Italiei), scor 2-0 acasă cu Lazio (returul este programat pe 23 aprilie, la Roma).

Juventus a câştigat un singur meci în ultimele șase runde din Serie A, dar este foarte aproape de a-şi asigura prezenţa în viitoarea ediţie din Liga Campionilor, în condiţiile în care în aceste sezon a absentat din Europa din cauza unei suspendări primite din partea UEFA.

În partidele disputate în deplasare în actuala stagiune din Serie A, „Bătrâna Doamnă” a bifat opt succese, patru remize şi patru eşecuri, iar cel mai bun marcator al echipei în campionat este Dusan Vlahovic, cu 15 goluri.

În meciul din tur, disputat pe 11 noiembrie 2023, Juventus s-a impus la Torino în faţa lui Cagliari cu 2-1, după golurile marcate de Bremer (60) şi Rugani (70), respectiv, Dossena (75).

Superbet oferă cota 1,18 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul Cagliari - Juventus.

Cagliari - Juventus
X2
Cotă
1,18

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol