​​Campania BCR-HotNews.ro, care își propune ca în fiecare zi să răsplătească cu 1.000 de euro o organizație sau o asociație care face fapte bune, a început. Este a 29-a zi a campaniei și invităm cititorii să se implice în număr cât mai mare și să voteze ONG-ul dorit. La ora 20.00 votarea se va opri, iar ONG-ul cu cele mai multe voturi va fi beneficiarul micro-finanțării de 1.000 de euro.

O faptă bună pe zi - BCR și HotNewsFoto: BCR

UPDATE ora 20:00:Rotary Cișmigiu a primit cele mai multe voturi și va beneficia de micro-finanțarea de 1.000 de euro oferită de BCR.

Captură cu situația voturilor la ora 20:00:

Descriere ONG-uri*:

Rotary Cișmigiu - Prietenii si membrii acestui club sunt motivati de o idee nobila de a initia proiecte frumoase in folosul comunitatii, ca si tribut al motto-ului “Service above self”. Diversificatele domenii ale activitatilor fiecaruia ingaduie unui club tanar un dinamism cu un potential aparte, iar proiectele sunt pe masura principiilor si standardelor Rotary.

Asociația Langdon Down Oltenia - Perfecțiunea este idealul suprem al ființei umane. Cu toții ne dorim o viață perfectă, familia perfectă, copiii perfecți, slujba perfectă, prietenii perfecți. Ce se întâmplă însă atunci când sacul tău perfect cu vise adunate se rupe? Să permitem persoanelor cu sindrom Down să vorbească, să fie auzite, să influențeze politica guvernamentală și de acțiune, să fie incluse în totalitate în comunitate și să se bucure de drepturi egale cu ale celorlalți membri ai acesteia sunt idealurile ALDO-CET.

Asociația Copii pentru Viitor - Ne propunem să oferim cele mai potrivite instrumente de implicare socială tuturor celor interesați să ajute la îmbunătătirea mediului în care trăiesc sau activează: acces la informații, oportunități de implicare, o comunitate. Iar pentru cei care au nevoie de ajutor, vrem să fim un sprijin de încredere.

Asociația Idei și Proiecte pentru Tineri Activi (IPTA) este o asociație de tineret cu sediul în Oradea, România, principala activitate constând în programe educaționale concepute și livrate tinerilor. Din 2014, asociația noastră sprijină tinerii la nivel local, regional și internațional, folosind metode de educație atât formală, cât și nonformală. În principiu, proiectăm, planificăm și oferim programe educaționale pentru diferite grupuri de tineri, cu accent pe grupurile defavorizate (NEETs, obstacole geografice, dizabilități, dependențe, analfabetism, migranți, condiții familiale precare, sărăcie severă etc.). Munca noastră se adresează, în mare parte, tinerilor cu vârsta cuprinsă între 13-30 de ani.

Asociația PRO Afaceri își propune să se implice în: realizarea de activități de consiliere profesională și îndrumare vocațională în favoarea tinerilor și a absolvenților; realizarea de activități de promovare și educare a tinerilor; elaborarea de proiecte și organizarea de activități în domeniul afacerilor, crearea unui cadru propice schimbului de informații pentru dezvoltarea propriilor afaceri, organizarea de conferințe și seminarii de afaceri etc.

SOMARO - magazinul social colectează produse cum sunt alimentele şi produsele esenţiale de uz casnic, precum şi îmbrăcăminte, încălţăminte, pantofi, etc. de la diferite companii şi le comercializează la preţuri simbolice, cu reduceri semnificative, către clienţii cu venituri mici. Întreaga gamă oferită în magazinele SOMARO include produse 100 % adecvate consumului dar care nu pot fi comercializate în alte magazine din cauza ambalajului deteriorat sau murdar, deoarece le expiră în curând termenul de valabilitate sau din alte motive. Obiectivul SOMARO este acela de a dobândi resursele financiare necesare acoperirii operaţiunilor sale prin vânzarea de produse. Având în vedere că acestea sunt donate, beneficiarii nu achită decât salariile personalului angajat şi cheltuieli suplimentare minime.

*Descrierile sunt preluate de pe site-urile ONG-urilor. Ordinea ONG-urilor în descriere și în sondaj este aleatorie.

Mențiuni:

  • ONG-urile eligibile pentru aceste micro-finanțări trebuie să fie înregistrate în Registrul Entităților și Unităților de Cult, aflat în evidența Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF).
  • ONG-urile care vor fi nominalizate drept beneficiare la finalul fiecărei zile vor fi contactate de către reprezentații BCR.
  • Sondajele zilnice vor fi disponibile pe subsecțiunea O faptă bună pe zi.

Votează mai jos ONG-ul favorit. Dacă ai probleme în a vizualiza sondajul de pe dispozitivele mobile, atunci dă click aici.

Înscrierile au avut loc pana pe 31 martie.