​Ce manager de flotă n-ar vrea să aibă un control absolut asupra parcului său auto, ca și cum întreaga sa divizie de mașini ar fi la fel de ușor de manevrat precum o echipă dintr-un joc virtual? Cât de realizabilă este oare îndeplinirea acestei dorințe, ținând cont de dezvoltarea tehnologică actuală? Ultimii ani au adus evoluții substanțiale pe piața monitorizării auto. Din dorința de a eficientiza performanța flotelor, toată lumea încearcă să obțină cât mai multe informații și să găsească modalități cât mai bune de a interpreta și folosi aceste date.

Cum să-ți coordonezi întreaga flotă auto dintr-o aplicație direct de pe mobil?Foto: VIASAT SYSTEMS

Ca răspuns la această nevoie presantă a pieței auto, Viasat Systems, parte a Viasat Group, una din companiile de top la nivel global din domeniul telematic, a conceput ViaTrack, un serviciu complet de monitorizare prin GPS care furnizează informații în timp real cu privire la localizare, parcurs, viteză, kilometri la bord, la care se adaugă consumul efectiv al vehiculului, totul ușor de urmărit printr-o aplicație disponibilă pe web sau ca aplicație ce poate fi descărcată pe telefoanele mobile. Noutatea majoră pe care o aduce acest serviciu: posibilitatea citirii consumului direct de la OBD-ul mașinii, ceea ce sporește gradul de obiectivitate al datelor furnizate.

Din experiența de aproape 20 de ani în domeniul telematicii dobândită de Viasat Systems la nivel internațional, știm că de cele mai multe ori o masă enormă de date vine și cu dificultăți majore de interpretare a lor. Iată de ce, pe lângă informația punctuală, serviciul ViaTrack îți dă posibilitatea să generezi rapoarte automatizate periodice pornind de la cele mai simple, cum ar fi raportul de activitate zilnică, și ajungând la cele mai complexe și cuprinzătoare, precum raportul lunar de parcurs, raportul de depășire a vitezei în trafic, raportul de consum combustibil pe diverse perioade de timp. Astfel, controlul dat de monitorizarea efectivă este dublat și de posibilitatea de a înțelege pe termen lung cum poate fi îmbunătățită activitatea întregii echipe coordonate.

Soluția ViaTrack a fost proiectată în așa fel încât să corespundă celor mai diverse domenii de activitate, indiferent de dimensiunea flotei operate (vânzări, distribuție, servicii etc.). Și tocmai din cauză că a fost gândită pentru a răspunde tuturor tipurilor de business, e însoțită de un excelent suport tehnic pe măsură: 8 ore/zi sprijin din partea echipei noastre, gata în permanență să răspundă întrebărilor și solicitărilor tale.

Ceea ce este însă și mai surprinzător, e că acest serviciu nu vine doar cu cele mai noi inovații tehnologice ale momentului, ci și cu o ofertă specială până la sfârșitul anului. Pentru cei care vor să fie cu adevărat în control, chiar și când vine vorba de bugete, primul nivel al pachetului de monitorizare poate fi achiziționat la un preț promoțional de doar 5,5 euro/mașină/lună. Acum ai cea mai bună modalitate de a descoperi personal avantajele acestei soluții telematice, profitând de o ofertă de neegalat. Pentru mai multe detalii despre acest serviciu și despre cum poate fi el personalizat pentru compania ta, află mai mult vizitând Viasat Systems.