Rita Wilson, aflată în autoizolare după ce ea şi soţul ei, Tom Hanks, s-au îmbolnăvit de COVID-19, îşi arată talentul de rapper pe Twitter și Instragram.

HotNews.roFoto: Hotnews

Actriţa cântă piesa lui Naughty by Nature "Hip Hop Hooray", în timp ce se face că citeşte romanul SF "Jocul lui Ender" de Orson Scott Card, scrie Mediafax.

În urmă cu o săptămână, Tom Hanks şi Rita Wilson au fost externaţi dintr-un spital din Australia, după ce li s-a administrat un tratament pentru COVID-19. Ulterior, ei au fost plasaţi în carantină, iar clipul postat duminică arată că, in pofida acestor probleme de sănătate, cei doi şi-au păstrat simţul umorului.

De altfel, tot duminică, Tom Hanks a scris pe Twitter că el şi soţia sa se simt "mai bine", la două săptămâni după ce au fost diagnosticaţi cu COVID-19.

Atât Wilson, cât şi Hanks au promovat ideea de distanţarea socială ca metodă de încetinire a răspândirii noului corovirus.

Se crede că cei doi s-au îmbolnăvit în SUA sau în timp ce călătoreau spre Australia, unde Hanks trebuia să lucreze la un film despre viaţa lui Elvis Presley. După ce Hanks a fost testat pozitiv, producţia a fost suspendată.

În ultima săptămână, mai multe vedete s-au îmbolnăvit de COVID-19, iar printre acestea se numără actorul britanic Idris Elba şi tenorul Placido Domingo.