Serena Williams a apărat-o pe ducesa de Sussex în urma valului de critici de pe social media. Meghan Markle a fost aspru criticată și de către presă în urma apariției de la turneul Wimbledon de la începutul acestei luni, scrie The Independent.

HotNews.roFoto: Hotnews

Pe 4 iulie ducesa a fost prezentă la meciul pe care Serena Williams l-a disputat împotriva jucătoarei din Slovenia, Kaja Juvan. În urma vizitei sale, fosta actriță în vârstă de 37 de ani a fost aspru criticată în presă, după ce au apărut informații conform cărora agenții ei de securitate au fost instruți să nu lase participanții la eveniment să o fotografieze pentru că Meghan s-ar fi aflat acolo într-o vizită „privată”, asta deși stătea în loja regală, ceea ce îi conferă un alt statut.

În urma meciului de joi de dublu mixt, Serena a susținut un interviu în care a fost întrebată și despre Meghan Markle. William i-a răspuns reporterului că nu știa că prezența ducesei a stârnit „reacții negative din partea presei”.

„De fiecare dată când îi văd numele în ziare, nu citesc știrea”, a mai adăugat jucătoarea de tenis. Williams, câștigătoarea a 23 de turnee de Grand Slam la simplu, a mai adăugat: „ Nici că putea să fie o mai bună prietenă pentru mine. În momentele proaste, în momentele bune, mereu e acolo.”

Când a fost întrebată dacă știa despre prezența ducesei la turneu, Williams a spus: „ Da, știam că e în public, e mereu incitant când vine să privească vreun meci și când susține tenisul. Am fost fericită”, a mai adăugat Serena Williams.

Serena nu a putut să participe la botezul copilului lui Meghan Markle din cauza programului de muncă. Înainte de botez, Williams a declarat că Meghan înțelege foarte bine ce înseamnă „muncă” și probabil fiica sa, Olympia Alexis Ohanian, i-ar putea da lecții de tenis lui Archie într-o zi.

Atât Kate Middleton, cât și Meghan Markle și-au anunțat prezența la finala turneului care se va disputa sâmbătă. Meciul va fi între Simona Halep și Serena Williams.