Jose Mourinho, i-a trimis o fotografie cu autograful sau unui baietel in varsta de 6 ani care i-a cerut saptamana trecuta, printr-o scrisoare, sa preia conducerea tehnica a formatiei Aston Villa, informeaza The Independent.

Jose MourinhoFoto: HotNews / Dan Popescu

Jude Branson i-a trimis lui Mourinho o scrisoare pe care a scris-o chiar de el de mana, saptamana trecuta, inainte ca de la Aston Villa sa fie demis tehnicianul Paul Lambert, potrivit Mediafax.

"Draga domnule Mourinho, Numele meu este Jude. Am 6 ani si sunt fan Aston Villa. Sunteti antrenorul meu preferat. Puteti sa o antrenati pe Villa si sa-l aduceti si pe Costa? Avem nevoie de ajutor. Va multumesc. Jude Branson", i-a scris baietelul lui Mourinho.

Tatal lui Jude, Phil, a declarat ca fiul sau nu si-a indeplinit dorinta, dar a primit o fotografie cu autograf de la Mourinho.

"Jude a avut o surpriza frumoasa cand a venit de la scoala. A vazut ca Jose i-a trimis o fotografie cu autograf adresata lui. Singurul lucru pe care il dorea era ca Jose Mourinho sa preia Aston Villa. Nu a obtinut asta, dar a obtinut aceasta recunoastere din partea tehnicianului. Vom pune fotografia in rama si o vom agata pe perete, in camera lui Jude. Este placut sa stim ca scrisoarea lui a fost citita si poate Jude chiar i-a dat o idee lui Mourinho si acesta ar putea ajunge la Villa intr-o buna zi", a spus Phil Branson pentru Birmingham Mail.

Mourinho a scris pe fotografie: "To Jude, best wishes" si s-a semnat.

Tehnicianul Paul Lambert a fost demis, miercuri, de la Aston Villa.

Conducerea tehnica a echipei la meciul cu Leicester City din Cupa Angliei de duminica va fi asigurata de secundul Scott Marshall si de antrenorul cu portarii, Andy Marshall.

Aston Villa ocupa locul 18 in campionatul Angliei, iar marti a inregistrat a 13-a infrangere a sezonului, scor 0-2, cu Hull City.