KFC a lansat in Filipine un hot-dog neobisnuit la care crenvurstiul nu este invelit in paine, ci in pui fript. Compania spune ca filipinezii sunt mai aventurosi si apreciaza ideea, insa pe internet reactiile la acest hot-dog au fost extrem de dure, scrie AFP.

Double down dogFoto: KFC Filipine

Cei de la KFC Filipine spun ca sandvisul "Double down dog" vine in intampinarea dorintelor consumatorilor din Filipine carora le place mult puiul fript. In plus, spun cei de la KFC, filipinezii sunt aventurosi cand e vorba de mancare si sunt si mari fani de hot-dog. Valoarea calorica a acestui hot-dog este asemanatoare cu cea a unui dublu cheeseburger, mai spune compania.

Initial, acest hot-dog a fost vandut de test doua zile in ianuarie, insa acum se poate gasi la 27 de restaurante din tara asiatica.

AFP citeaza un bucatar specializat pe retete vegetariene care se arata dezgustat de un sandvis format doar din carme, fiindca acest sandvis nu poate decat sa alimenteze aparitia bolilor. Site-ul Mashable scrie ca "e inaugurata cea mai noua parodie alimentara", iar site-ul cultural Uproxx spune ca e vorba de "cea mai noua monstruozitate din fast-food".

Pe Twitter ironiile au fost si mai dure: Multumim Satana ca ai creat Double down dog!

Mai multe poze cu hot-dog-ul puteti vedea aici.