Opt straini, intre care cinci europeni, figureaza intre cele 35 de persoane ucise luni, in atentatul de pe aeroportul Moscova-Domodedovo, potrivit unei liste publicate marti de Ministerul rus pentru Situatii de Urgenta.

Europenii sunt doi britanici, nascuti in 1971 si, respectiv, 1972, un german, nascut in 1976, un bulgar, in varsta de 40-45 de ani, si o ucraineana, nascuta in 1981.

Ceilalti trei sunt originari din Asia Centrala, si anume un uzbec, nascut in 1965, un tadjic, nascut in 1963, si un kirgiz, nascut in 1987.

Straini se afla si printre persoanele ranite, potrivit listei publicate de Ministerul rus al Sanatatii. Intre ei se numara un francez, Frederic Ortiz si un italian, Romano Rosario.

De asemenea, ambasada Slovaciei a declarat, pentru agentia RIA Novosti, ca o actrita din aceasta tara, Suzana Fialova, a fost ranita si spitalizata.

43 dintre cele 110 persoane spitalizate luni se aflau, marti dimineata, intr-o stare grava sau critica, potrivit unui bilant publicat de Ministerul rus al Sanatatii.