Un britanic a descris cum a salvat un bebelus dintr-un incendiu la un bloc de apartamente din zona de sud-vest a Londrei, relateaza Sky News.

cladire in flacari intr-un cartier din LondraFoto: Captura Youtube.com

Tommy Mackay, in varsta de 22 de ani, a urcat in fuga cincispreze etaje pentru a salva un bebelus in varsta de un an care se afla la ultimul etaj dintr-o cladire in flacari.

Imaginile dramatice aratau cum etajele superioare ale unei cladiri de apartamente erau cuprinse de flacari in cartierul londonez Kingston-upon-Thames. Mackay juca fotbal atunci cand a vazut cum flacarile cuprind etajele cladirii: "Impreuna cu doi prieteni am fugit in sus pe scari. O femeie tipa 'bebelusul meu este acolo'. Am ajuns la ultimul etaj unde am gasit un baietel chinez care lovea in usa cu o crosa de golf, insa nu reusea decat sa faca niste gauri in ea. Am spart usa, am fugit inauntru, am aruncat un tricou pe capul bebelusului si am fugit inapoi jos".

Peste 75 de pompieri au fost chemati la fata blocului pentru a stinge flacarile, iar locuitorii din cladire au fost evacuati si transportati la centru comunitar din apropiere.

Cladirea a fost construita in anii 1960 si apartine de consiliului municipal.